Din Romania

Exista un om mai prost decat Dan Sova?

Daca il gasiti, sa ma anuntati si pe mine, ca io nu cred in existenta lui. Nu stiu daca exista in tara asta, in lumea asta, un om mai imbecil si mai tampit decat omul politic Dan Sova, vicepresedinte PSD si mare sef peste cel mai inutil minister, Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine. Poza de mai jos a pus-o imbecilul pe pagina lui oficiala de facebook, la care peste 9000 de oameni i-or dat LIKE. Pentru ce dracu sa-l apreciezi pe tolomacul asta, nu stiu, dar sa trecem peste asta.

dan sova

Sova, cel mai prost din curtea scolii, ca mai bine nu pot sa-l descriu, a ajuns la concluzia ca in perioada 24-27 ianuarie 2014 s-au curatat 2.26 milioane de tone de zapada din zonele aflate sub incidenta codului portocaliu si rosu. Baaaaaaaaaa, deci cum?

Dupa ce vezi tampenia asta, fiind practic imposibil sa nu te pufneasca rasul si reusesti sa te aduni un pic, realizezi  ca prostul asta e ministru, un reprezentant in Guvernul Romaniei. Greu de crezut, dar iote ca-i adevarat.

Sunt tare curios, oare consilierul care i-a facut imaginea de mai sus in Photoshop, ca ma gandesc ca nu si-a facut-o singur la cat de dobitoc e, cum o fi reactionat? Cred ca oamenii din echipa lui si-au pus de vreo cateva ori intrebarea daca seful lor se afla in deplinatatea facultatilor mentale.

Faptul ca prostul satului din Guvern are putin peste 9000 de fani care il apreciaza, spune multe despre acest popor. Faptul ca amaratul asta e numit Ministru intr-un stat european, spune multe despre tara asta. Daca un inutil ca Sova face parte din Guvernul Romaniei, ne meritam soarta.

Nu mai am nici un dubiu ca guvernul condus de Victor Ponta si sandramaua asta numita USL este cel mai prost guvern din lume. Nu stiu daca exista tara in lumea asta care sa aiba atatia ministri care isi folosesc capul numai sa nu le ploaie in gat.

2 Comments

  1. Eu ma intreb,cum a calculat?
    A facut „ala bala portocala un milion, doua milioane, 2.26 milioane pac, hai s-o comit:))”
    Sau este un geniu la matematica si nu ne dam noi seama , cred ca un inceput ar fi sa ne spuna ce suprafata a „curatat el”.

    RăspundeRăspunde
  2. cum sa zici ceva de sova?..cuvintele sunt prea blande despre un avorton ca acesta.. si iohanis,daca ii avea langa el pe sova si dragnea,pierdea alegerile!!!!!! NESTE oameni de tinichea….,care se cred cei mai mari smecheri!!!!!!!

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.