Însemnări

Fascinaţia pentru pariuri sportive

Plăcerea de a juca la pariuri sportive a început la mine de vreo 10 ani și de atunci am tot întreținut această pasiune, nu chiar zilnic, dar săptămânal tot s-a întâmplat. Această activitate o văd exclusiv ca pe un hobby, o distracție, un motiv în plus de a urmări un meci de fotbal mai atent, iar dacă mai obţin şi anumite beneficii de pe urma asta sunt bine primiți, nu refuz nimic :).

Acest hobby se completează perfect cu dragostea pentru sport, pe care îl consum zilnic pe pâine, de la citit presa sportivă și până urmărit clasamente, rezultate, meciuri live și transferuri. Nu e un efort mare pentru mine, când îți place ceea ce faci, nu ai cum sa te plictiseşti niciodată! Părerea mea.

A cunoaşte tot ce mişcă din fotbal, transferuri, antrenori, echipe şi situaţia din clasament poate reprezenta un atuu atunci când pui un bilet la pariuri, ajutându-te să iei mai uşor o decizie pentru un pronostic sau altul. A fi pasionat de sport şi de fotbal în special nu poate decât să fie un avantaj pentru un parior înrăit.

Nu pot să găsesc o explicaţie logică de ce îmi place să joc la pariuri, dar cred că un motiv ar fi că suspansul şi presiunea aceea pe care o ai atunci când stai pe un bilet mă fascinează.

Cât despre „păcănele”, nu pot să spun că sunt mare jucător, îmi mai încerc şi eu norocul din când în când, dar nu sunt atât de împătimit de astfel de jocuri gen gaminator.com, decât foarte rar şi în general atunci când vreau să mă mai relaxez. Trebuie să recunosc că pariurile merg oarecum mână în mână cu pasiunea mea pentru fenomenul sportiv şi fotbal în special.

Eu personal am învăţat să mă autocontrolez şi să gestionez mai uşor şi mai bine acest hobby. Dacă vei realiza că nu merită să investeşti prea multă energie în aceste jocuri şi nu merită să te consumi prea mult din cauza lor, atunci lucrurile vor decurge normal şi nu vei suferi de pe urma asta. Important e să înţelegi că sunt doar nişte jocuri si e doar o distracţie ori relaxare.

Trataţi cu responsabilitate fiecare joc şi nu veţi avea nicio problemă!

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.