Însemnări

Femeile care înjură mă lasă rece

Trei lucruri nu îmi place să văd la o femeie, că fumează, că bea în cantități industriale, mai mult ca un bărbat și că înjură ca la ușa cortului, adică are un limbaj mai vulgar decât un bărbat. Dintre toate, partea cu înjuratul mi se pare cea mai josnică și degradantă pentru o femeie. Și nu mă refer la o simplă înjurătură ca „du-te dracului sau du-te naibii”, astea-s inofensive pe care cu toții le mai scăpăm din când în când, mă refer la înjurăturile în care unul din trei cuvinte pe care le scoate o femeie pe gură sunt fie p**a, fie p****.

Serios, din punctul meu de vedere, unei femei îi stă extrem de urât înjurând, indiferent de vârstă, cu atât mai mult dacă aceasta e încă tânără și în formare, ca să zic așa. Nu știu, poate unor bărbați le place genul acesta de comportament feminin, poate unii chiar se simt atrași de genul acesta de femei, dar pe mine mă lasă rece o tipă care are la ea un arsenal de înjurături mai mare decât arsenalul de înjurături al unui moldovean și nu ezită să îl folosească în orice discuție. Și am făcut comparația asta pentru că știm cu toții că, în general, moldovenii sunt regii neîncoronați ai înjurăturilor.

Am pe facebook câteva tipe care pur și simplu nu se pot abține să nu bage și o „p**a” în conținutul statusului pe care îl publică. Și fac asta foarte des, cam în două din trei texte pe care le scriu. Și nu e doar un caz singular, sunt multe astfel de femei, din nefericire. Nu pot să-mi explic de ce o femeie recurge la înjurături dintr-alea alea grele foarte des, nu sunt psiholog și nici nu mă pricep să citesc oameni, dar ce pot face este să încerc, pe cât posibil, să evit asemenea reprezentante ale sexului frumos și să nu-mi fac de lucru cu ele.

Bine, bine, dar probabil că veți zice că și bărbații înjură, absolut, total de acord cu asta, dar la un bărbat e oarecum în natura lui să o facă, în schimb unei femei cu un limbaj vulgar nu-i stă deloc bine. Cel puțin așa cred eu.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

2 Comments

  • radu

    Alea nu-s femei ci fete, inafara de tiganci eu nu am intalnit sa injure, doar in cazuri extreme. Eu ma refer la conversatiile in public, nu cele particulare, cand e ok sa vorbesti mai naughty daca situatia o cere.

    RăspundeRăspunde
  • rumegus roz

    Femeile care fumeaza? Ba esti nebun? Nu vrei sa le si ardem pe rug pt pacatul asta capital?

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.