Din Romania

Fetelor, mare atenţie la cum vă ţineţi telefonul pe stradă sau in autobuz!

În ultima vreme am observat că fetele au prostul obicei de a-şi ţine telefonul mobil, pe strada sau în autobuz, în buzunarul de la spate al pantalonilor, ieşit un sfert afară, iar asta, într-o ţară în care hoţii de buzunare au masterate şi doctorate în ciordeală, e mană cerească pentru unul care îşi câştigă existenţa din furtişaguri.

Serios, fetelor, de ce vă ţineţi telefonul în buzunarul de la spate al blugilor, nu vă gândiţi că de acolo vă poate fi sustras cu uşurinţă de un hoţ specializat în furturi şi chiar si fără să simţiţi ceva, iar până realizaţi voi că aţi rămas fără el, telefonul e demult în amanet şi banii băuţi. Pentru că România…

Mama a fost de curând victima unui astfel de furt, în autobuz. Au deposedat-o de portofel, care era în geanta închisă. RETINETI va rog, geanta era inchisa! Si tot au operat fara sa observe efectiv nimeni si mama a realizat ca a ramas fara portofel cand era acasa. A rămas fără cardul de sănătate şi niscaiva lei, s-a dus la politie, a facut plangere si cu atat a ramas. După acest incident nu îşi mai ţine geanta la spate în autobuz, iar eu nu îmi mai ţin portofelul în buzunarul de la spate al blugilor, acolo unde obisnuiam sa il ţin mulţi ani de fiecare data când ieşeam din casă. Eu acum îmi ţin portofelul în buzunarul din interiorul gecii. Lecţie învăţată!

Aşadar, în concluzie, mare atenţie la cum vă ţineţi bunurile pe stradă sau în mijloacele de transport în comun, nu de alta dar hoţii şi hoaţele de buzunare abia aşteaptă să îşi pună în valoare skillurile şi să prăduiască pe cineva. Şi ăştia acţionează pe modulul silenţios şi te fură fara sa-ţi dai seama si realizezi ca ai ramas fara portofel sau telefon atunci când e prea târziu. Hoţii de buzunare veghează din umbră şi abia aşteaptă să prindă o victimă. Nu le faceţi „meseria” mai uşoară!

Nu uitaţi în ce ţară trăiţi!

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.