Cinemateca

Filmul pe care îl aştept cu nerăbdare – „The Nun”

Chiar dacă sunt un cinefil înrăit, urmăresc destul de multe producţii în limita timpului liber şi sunt la curent cu ultimele noutăţi de prin lumea cinema-ului românesc şi internaţional, nu pot spune că au fost multe filme pe care să le aştept cu sufletul la gură şi să număr zilele până când se va lansa în cinematografe după ce le-am văzut trailer-ul. Dar trebuie să mărturisesc că există un film care intră în această categorie – The Nun.

 

Ca pasionat de filme horror e lesne de înţeles că am urmărit toată seria The Conjuring şi nu cred că mi-au scăpat multe pelicule de acest gen lansate în ultimii ani. Am văzut multe filme de groază la viaţa mea, lungmetraje, scurtmetraje, unele bune de tot, altele mediocre, altele patetice, iar altele slabe rău de am adormit în sală sau în faţa televizorului. Dar „The Nun” mi-a captat atenţia încă de când am citit sinopsis-ul şi am văzut prima dată trailer-ul. Atunci am zis că trebuie să fiu primul în cinema să-l văd.

 

Fără să-l fi văzut încă, sunt sigur că nu mă va dezamăgi şi sunt ferm convins că ăsta va fi filmul de groază al anului. Şi, repet, fac această afirmaţie fără să îl fi văzut încă şi îmi asum asta, dar intuiţia mea îmi spune că va fi ce trebuie şi va avea toate elementele unui horror de calitate.

 

Şi faptul că e filmat în România îl face şi mai interesant. Şi are si o româncă în distribuţie, Ingrid Bisu, 30 ani, născută în Bucureşti, cu care împart aceeaşi zodie.

 

 

Premiera în România va fi pe 7 septembrie.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.