Însemnări

Mai foloseşte cineva batiste clasice, din material?

Pentru cei care s-au născut mai târziu, obiectul din imaginea de mai sus este o batistă clasică, din material, ştiţi voi, acel obiect cu care obişnuiam noi aştia din generaţia de dinainte de ’90 să ne ştergem nasul atunci când situaţia o cerea şi nu eram genul să folosim mâneca pentru această problemă. Nu de alta, dar era o perioadă în care nu exista moda batistuţelor de hârtie la pachet şi trebuia să folosim nişte bucăţi de material pentru a ne şterge mucii.

Şi eu obişnuiesc să folosesc şerveţelele, dar astăzi am descoperit că încă mai am prin dulap câteva clasice din astea şi să mor dacă nu e mai plăcut să îţi sufli nasul într-o batistă din asta din material decât într-o bucată de hârtie. Pe bune, zic, chiar e mai mişto.

Sunt tare curios dacă în anul de graţie 2018, în care pacheţelele de şerveţele parfumate au cucerit lumea, mai există oameni de modă veche aşa ca mine care mai folosesc din când în când şi o batistă clasică din material? Da, ştiu, această modă învechită şi „de bătrâni”, nimeni nu-i perfect!

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.