Numai o imbecila si o idioata poate face o declaratie atat de murdara, iresponsabila si de cea mai joasa speta la adresa vietii personale a unui om, Gabriela Firea, purtator de cuvant al PSD. Comentariul ei arata disperarea pe care o au reprezentantii ciumei rosii, ca stiu ca Ponta pierde tot mai mult teren.

gabriela firea

„Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii. Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că, din greşeală, domnul Klaus Iohannis a spus ce gândea atunci când a afirmat că, neinvestind în educaţia copiilor, a investit în imobiliare. Într-un fel, pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare decât în educaţia copiilor”, a declarat Gabriela Firea.

„Nu toată lumea poate să aibă în mod natural copii, pentru că pot să apară probleme de sănătate, dar poţi să înfiezi un copil dacă vrei să ai o familie completă din toate punctele de vedere. Din perspectiva financiară, nu cred că se punea problema ca familia Iohannis să nu poată îngriji 1-2 copii”.

E o declaratie mizerabila, un atac clar la persoana lui Iohannis, murdar si degradant, care vine din partea uneia care s-a maritat cu primul barbat care i-a iesit in cale desi nici bine nu i se racise cadavrul fostului sot, mort in ianuarie 2010. In septembrie s-a maritat cu Pandele. Asta inseamna lipsa de bun simt si respect, ceea ce e mult mai grav. Practic, doamna Firea a dansat si a jucat la doar cateva luni de cand primul sot murise. JENANT.

Intr-o incercare ridicola de a-l pupa in cur pe sefu’, duduia asta a coborat atat de jos incat il da exemplu de bun familist pe Victor Ponta, care si-a abandonat fosta sotie insarcitata in 6 luni pentru a se casatori cu Daciana Sarbu. Familist adevarat, ce sa zic… Sa-ti abandonezi tu sotia careia i-ai jurat credinta vesnica… Jenant.

Doamna Firea, daca tot sunteti atat de familista, de ce nu ne ziceti si de sovieticul Ion Iliescu, care n-a fost in stare sa aiba copii, dar si-a batut joc de Romania in doua mandate? A, de el nu aveti voie sa cantati, ca e parintele vostru spiritual si ramaneti fara functie. Sunteti mizerabila. Uneori ma intreb cum dracu va mai suporta Pamantul pe voi astia din PSD.

Avem un inceput de campanie electorala murdara. Si asta e doar inceputul, cine stie ce mai urmeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.