Având în vedere că sunt o persoană extrem de activă, un social media addict şi depind de telefonul mobil ca de aer, am nevoie de o baterie externă foarte bună care să îmi ofere doza de curent necesară atunci când sunt „pe teren” şi nu am acces la o priză ori laptop.

Cum ultima baterie externă pe care am avut-o, una de 13.000 mAh, am pierdut-o la Bucureşti din neatenţie, eram nevoit să îmi gasesc alta. Şi după lungi căutări şi verificări prin toate magazinele online cred că am găsit-o pe cea mai potrivită – PowerCore 20100 mAh Anker – un companie premium înfiinţată de un grup de foşti angajaţi ai Google.

Nu pot să spun că m-a dezamăgit până acum şi oricât de mult aş vrea să îi găsesc ceva de criticat nu reuşesc. Sunt la a doua săptămână de folosire şi sunt foarte mulţumit de ea. Reuşesc să îmi încarc telefonul cam de cinci ori cu ea până la capacitate maximă, fără să fiu nevoit să o reîncarc în tot acest timp, iar atunci când s-a întâmplat să conectez două telefoane în acelaşi timp la ea mi-a mai rămas suficientă energie pentru alte două încărcări.

Şi am făcut şi un experiment ca să văd cât de rapid îmi încarcă telefonul Lenovo Vibe K5 pe care îl am. La 56% baterie l-am conectat la Anker şi în vreo 50 de minute a ajuns la full. Jumătate de baterie încărcată în nici o oră, nu-i rău deloc. Viteza de încărcare e surprinzător de rapidă, chiar şi cu două telefoane conectate în acelaşi timp, ceea ce e un atuu.

Un alt lucru pe care îl apreciez la Anker PowerCore 20100 e greutatea foarte mică pe care o are, de doar 358 grame, ceea ce îl face un partener ideal pentru călătorii, concedii sau, mai ales, festivaluri. Abia aştept să îl testez la festivalurile pe care le voi bifa în această vară. E perfect pentru a fi purtat într-o geantă, borsetă sau chiar într-un buzunar al pantalonilor, dacă obişnuiţi să purtaţi pantaloni largi şi cu multe buzunare aşa cum am eu.

Nivelul bateriei e dat de cele 4 leduri pe care le are şi pot să confirm că rezistă foarte mult până se stinge un led. Si acest model poate duce mult, poate încărca chiar şi un iPad Pro de două ori până la 100%. Poate încărca de 6 ori un iPhone 6, de 5 ori un Galaxy S6 şi de 2 ori un iPad mini. Datorită tehnologiilor PowerIQ şi VoltageBoost încărcarea este de până la 2.4 amperi pe port sau 4.8 amperi total.

Un alt lucru pe care l-am apreciat din prima clipă în care am pus mâna pe ea e că a venit la pachet şi cu o husă mişto pentru protecţie, pe lângă cablul clasic micro USB. Aşadar, cei de la Anker ştiu să speculeze şi să ajungă la sufletul consumatorilor. Cine se mai gândeşte să include şi o husă în preţul bateriei? Foarte puţini. Alţi producători de baterii externe ţi-ar trânti în faţă obiectul şi aia e! O bilă albă pentru Anker la acest capitol client service.

În concluzie, e un must have pentru oricine care lucrează remote şi călătoresc foarte mult în interes de serviciu, dar şi pentru concedii sau festivalierii înfocaţi.

Adio vremurilor în care murea telefonul când îmi era lumea mai dragă şi când aveam mai mare nevoie de el! Cu Anker grija pentru bateria telefonului e istorie.

O găsiţi pe eastcom.ro – unic importator si distribuitor Anker in Romania – la un preţ decent de bun. Transportul este gratuit la cumpărături de peste 79 de lei.

Un comentariu la „Gadgetul la nevoie se cunoaşte – Anker PowerCore 20100”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.