Tehnologie si Internet

Ți-ai găsit husa de mobil potrivită?

De când mi-am schimbat telefonul mobil și am trecut pe un Allview Viper V2 S am avut o mare problemă, nu i-am găsit deloc o husă de protecție pentru el într-un magazin clasic, fiind un dispozitiv nou, apărut la finele anului trecut. În service-uri și în magazinele de telefoane n-am găsit deloc, pur și simplu nu aveau așa ceva, deși le-am verificat pe toate de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar pe net am găsit doar pe site-ul producătorului, la prețul de 30 lei, și îmi voi achiziționa cât de curând o asemenea husă, dar am așteptat fiindcă eu de regulă nu fac cumpărături online pentru doar 30 lei.

Cele mai căutate protecții de telefOane sunt huse iPhone 7 și huse Samsung Galaxy S7 Edge, două modele foarte la modă pentru care în mod sigur ai nevoie de protecție.

Dacă ți-au achiziționat un dispozitiv mobil cu o gălăgie de bani, gen iPhone sau Galaxy S7 Este, cred că mai puteți face un efort financiar și să vă luați și o husă de 50 lei.

Am văzut mulți oameni care umblă cu ecranul spart la telefon, unde mă includ și pe mine fiindcă am stat cu display-ul spart la două telefoane. Anul acesta vreau să am mare grijă de telefon și intenționez să rămân cu el intact la final de an.

O husă e extrem de utila pentru durata de viața a telefonului vostru. Dacă vreți să îmi protejați pentru o perioadă mai lungă de timp, atunci este imperios necesar să îi luați și o husă specială.

Exista si huse personalize sau care se pot personaliza foarte usor si rapid cu mesajele sau imaginile pe care vi le doriti. In ceea ce priveste rezistenta la apa, multe dintre husele pentru telefoane sunt realizate din materiale impermeabile, care nu afecteaza dispozitivul daca se uda din greseala sau se varsa ceva pe husa. Astfel, cu o husa de mare calitate nu trebuie sa va mai faceti griji pentru siguranta telefonului dumneavoastra.

Cei care vor sa scape de grijile stricarii telefonului, vor face o investitie minima intr-o husa, iar cei care nu o vor face vor fi nevoiti sa suporte eventualele cheltuieli si investitii in plus pentru reparatii si schimbarea display-ului spart.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.