Însemnări

Gata, m-am hotărât: vreau casă cu grădină

Pandemia globală de coronavirus și restricțiile de circulație m-au făcut să mă satur de traiul la bloc și să mă gândesc tot mai serios să mă pregătesc serios pentru o nouă etapă a vieții: căsuța cu grădină.

Gata, până aici, 30 de ani de trăit la bloc ca într-o cutie de chibrituri mi-au fost de ajuns, să trecem la nivelul următor.

Ce m-a făcut să mă gândesc la asta? Pentru că am ajuns la concluzia că e nasol să nu ai curtea ta, să nu poți să privești cerul de pe gazonul tău prospăt tuns, să nu poți lucra de pe terasa ta din curte sau să nu poți face un grătar cinstit în propria ogradă.

Așa că mă apuc să caut terenuri sau case în zona Clujului pentru a-mi urma acest nou vis, unul generat, de pandemia de COVID-19. Nu am nevoie de o casă imensă, nu am fițe și gânduri grandomanice, nu vreau un templu sau o vilă de să am nevoie de GPS în ea, o căsuță micuță și cochetă, dar grădina și curtea sunt cele mai esențiale.

Să ne auzim cu bine după ce #nefacembine

1 Comment

  1. Multa lume cred ca a ajuns la aceeasi concluzie cu tine. Acum eu sper sa renunte la el cat mai multi, altfel cresc preturile la case :)

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.