Sport pe pâine

Groparul fotbalului românesc a luat 4 ani de închisoare cu executare în primă instanță

Există Dumnezeu, frați microbiști si iubitori ai fotbalului! Unul dintre groparii de seamă ai fotbalului românesc, Mitică Dragomir, cunoscut sub renumele de Corleone, care alături de Mircea Sandu au distrus efectiv acest sport, a primit astăzi decizia condamnării la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul drepturilor TV, în care e acuzat că a luat 3.1 milioane de euro șpagă de la RCS&RDS.

Temniță nu va putea face, din păcate, că are 72 ani și e doar prima instanță, deci vor mai urma niste recursuri, așa că tare mă tem că nu va prinde în viață sentința definitivă, dar după decizia de azi există un dram de speranță că celebrul slogan „Mitică la brutărie” de pe stadioanele patriei de acum niște ani va deveni o realitate, chiar dacă vârsta nu îi va permite să stea puțin la răcoare acolo unde îi era locul demult.

Poate avem noroc de o sentință similară și pentru celălalt gropar, Nașu’ Sandu, asta dacă vreun procuror curajos va intra puternic si peste el și îl va întreba de sănătate.

Oricum, Mitică nu mai are mult și se va duce curând după părintele Cooperativei si regele neîncoronat al blaturilor din fotbalul românesc, Tata Jean, dar fi frumos să meargă în groapă cu o condamnare definitivă la închisoare.

Dar până atunci să savurăm din plin acest moment istoric.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.