Blogosfera

Hater până la proba pișcotului

Am dat astăzi din întâmplare peste un album de la ceva eveniment din București, organizat de o agenție de publicitate obscură, Friends nuștiucum, și în timp ce mă uitam peste câteva fotografii, ce să vezi, peste cine credeți că dau – n-o să vă vină să credeți cine a ajuns pișcotar! – tocmai Mihai Mateaș a.k.a. Ellunes, fostul hater care acum un an-doi mătura pe jos cu toată bloggerimea și îi acuza constant că-s pișcotari, că-s vânduți, că-s nu știu, iar în anul de grație 2015, același hater apare pe la evenimente de bloggeri, printre aceeași pișcotari cu care dădea de pâmant în urmă cu ceva timp. Fabulos. Mirobolant. Divin. Senzațional.

Probabil scuza lui Ellunes a fost că a fost invitată și presa la evenimentul cu pricina și cum el e pălmaș pe la un site de sport, și-a făcut și el apariția pentru a simți gustul dulce al pișcotului, deși nu prea înțeleg ce treabă ar putea avea jurnalismul sportiv cu o agenție online de publicitate și PR-ul, dar să trecem peste asta. Ia uite-l pe „micuț” ce mândru e el când își face poză cu o bloggeriță. :))

Nu ne legăm de Oana Brătilă, că-i o simpatică și nu merită, chiar dacă nu știu ce o fi fost în mintea ei de a ales să-și facă poză cu respectivul personaj.

mateas piscotar

Trebuie să recunosc că nu prea mai sunt la curent cu ce mai mișcă prin blogosfera românească, dar văzându-l pe Mateaș într-o asemenea ipostază de pișcotar dovedit m-a pufnit un râs isteric de am trezit tot blocul la această oră târzie în noapte. Și încă nu-mi revin din râs. Serios, demult nu am mai râs atât de bine. Deci, repet, a ajuns ex-haterul Ellunes pișcotar! Nu, stați că încă nu realizez treaba asta și trebuie să mi-o imaginez: Mateaș la evenimente cu bloggerii pe care în urmă cu ceva timp îi muia pe unde apuca, printre aceeași pișcotari de care se declara scârbit într-o vreme! Deci asta e o imagine pe care, cu toată sinceritatea o spun, nu am crezut că o voi apuca vreodată. Trebuie să recunosc că nu am prevăzut niciodată asta, ca un hater să ajungă la un nivel atât de jos încât să participe la evenimente online printre pișcotarii pe care îi blama cândva.

Definiția personală a acestui moment unic este, din punctul meu de vedere, „hater până la proba pișcotului”.

piscotar mateas

Bravo, Mișule, ești tare! Ce urmează, mă, în noua ta carieră de pișc… blogger profesionist, campanii cu Chinezu, Negrea sau Zoso? Vezi că Manafu am auzit că face evenimente cu pișcoturi mai generoase, sper să nu le ratezi și pe astea.

Trăim vremuri 2.0 interesante, fraților!

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.