Online & Tech

Haterii, oameni mici care isi mascheaza propria viata mizerabila in online

Donald Trump zice o chestie foarta buna pe twitter, din care poti intelege multe.

donalt trump twitter

Daca ar fi sa analizam declaratia de mai sus intr-un limbaj popular, ar suna cam asa. Un tip care il injura/ironiza fest pe Trump pe Twitter s-a intalnit cu el fata in fata, iar, ce credeti ca a facut omul?, dintr-un vajnic şi viteaz s-a transformat automat intr-un mielusel amarat. „Domnule Trump, este o onoare sa va intalnesc!”. Hai serios, dar tot o onoare a fost si cand l-ai injurat si te-ai crezut viteaz din spatele tastaturii, crezand ca nu te vei intalni niciodata cu el?

E plin internetul de viteji din astia de tastatura, care te iau la misto si te injura, iar cand dau fata in fata cu tine incearca sa fie prieteni cu tine, se dau pe langa tine, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Vine un amarat din asta la tine, dupa ce te-a facut cu ou si cu otet prin tot internetul, si te ia cu clasica vorba: „hai, frate, ca am glumit… oameni suntem, mai glumim si noi, sper ca nu te-ai suparat?”. Frate, daca esti barbat ma injuri si ma iei la misto si cand suntem fata in fata, nu din spatele tastaturii, ca de acolo orice redus mintal poate. Face-to-face iti arati barbatia. Bine, probabil vei ramane fara doi dinti sau cu un ochi umflat, dar asta e alta poveste.

Concluzia finala, sunt prea multi lasi pe internet, tradus intr-un cuvant mai uzual „hateri” – niste oameni mici care pentru a-si masca propria neputinta si viata mizerabila aleg sa fie preocupati de viata altora. Si cu asta mi-am incheiat pledoaria.

7 Comments

 1. Te-ai descris foarte bine :))

  RăspundeRăspunde
 2. Hahahha, ce amuzant eşti tu :)) Din câte îmi aduc aminte nu eu sunt ăla viteaz din spatele tastaturii şi n-am fugit niciodata de o confruntare cu cineva? Nu m-am închis în casă de frică, n-am trecut niciodata pe partea cealaltă a străzi doar ca să nu dau faţa în faţă cu un duşman. Îi aştept cu inima deschisă pe toţi. Să vină!

  RăspundeRăspunde
 3. Eu zic sa te bucuri daca mistocarii de pe net glumesc cu tine-n realitate :))
  Sau te-ai astepta ca Mateas, de exemplu, sa-ti tranteasca direct un pumn in mecla cand te vede si apoi sa intre-n garda? :)) Nu te-as vedea bine dupa un interval cu el, mai ales ca tu esti cam ca un pui de gaina, asa, de felul tau… Stii tu, mai cu fizic de pianist decat de unu care poate sa lase un om „fara doi dinti sau cu un ochi umflat”

  RăspundeRăspunde
 4. Prietene, nu stiu cum sa-ti spun, dar de la „sa-ti tranteasca direct un pumn in mecla” si pana la actul propriu-zis e cale lunga. :)))) Una e sa vrei si alta e sa poti, zic :D

  RăspundeRăspunde
 5. Ce-am zis eu si ce-ai priceput tu…
  Asadar: degeaba te astepti tu la batai cu dinti scosi cand nu te-a amenintat nimeni pana acum. Esti subiect de misto, nu etalon de zmardoiala, deci nimeni nu si-a fixat un obiectiv din a te bate. Fizic adica, conflictele „de idei” le pierzi de foarte multa vreme.
  Acuma, la ce fizic de catel crescut cu mamaliga ai, mai bagi si dume cu ochi umflat unora care-s cu un cap mai inalti decat tine si cu vreo 30 de kile mai grei. Care, dupa cum am mai zis, te-au batut deja in scris.
  Iti explic altfel, ca la copii: daca esti iepure si ai dinti, nu inseamna ca poti musca un urs.

  RăspundeRăspunde
 6. Eu n-am amenintat niciodata pe nimeni, îs conştient că nu-s cel mai bine făcut om şi de asta stau în banca mea, dar dacă ai ştii câte ameninţări cu bătaia am primit de-a lungul timpului tot ce ai zis tu se anulează. Pe unii i-am pus la respect, alţii au rămas doar cu ameninţările şi vorbele, c-aşa-i frumos. Asta e, mergem mai departe şi ne vedem fiecare de viaţă.

  Şi ce dacă îs unii cu un cap mai mare, cu cât mai mari cu atât pică mai repede :))))))

  RăspundeRăspunde
 7. Vad ca tu nu te simti responsabil de cuvintele tale :))

  RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.