Fără categorie

hattrick vs travian vs triburile

Ce face omu la plictiseală şi când afară plouă de rupe, se apucă de travian. Începând de astăzi rulez din nou  pe celebrul joc de strategie, zic din nou pentru că l-am mai jucat cu câtva timp în urmă dar am renunţat la el din lipsă de timp. Acum sunt decis să fac treabă bună şi satul meu să ajungă în topuri, nu ştiu dacă voi reuşi asta pentru că sunt mii de jucători care-şi petrec majoritatea timpului în joc, asta ca să nu zic obsedaţi. Am ales să joc pe serverul 3 cu romanii iar satul meu se numeşte Green Fox, asta dacă vreţi să ne duelăm, cu toate că încă n-am cu ce.

M-am înscris din nou pe hattrick, cel mai jucat manager online de fotbal. După un mic incident în care am fost implicat, m-am ales cu contul şters dintr-o măgărie de-a game-masterilor. Asta e, am trecut şi peste asta.

Dacă mai sunt jocuri online mişto şi care se pot juca la plictiseală nu m-aş supăra dacă mi-aţi zice şi mie câteva. Cred că am să încerc şi triburile.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

One Comment

  • LoL3X

    Ai incercat The-west.ro,Grepolis.ro,povesteanoastra.ro ?
    Mie mi s-au parut destul de interesante. Bafta daca le incerci!

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.