Blogosfera

Clujul luptă cu două echipe pentru Cupa Bloggerilor

sportmeet-logo

A doua ediţie de Cupa Bloggerilor la fotbal se va consuma în acest weekend la Cluj-Napoca, echipa care a plecat în prima ediţie de la Braşov încununată de glorie şi cu trofeul în mână. Interesul pentru ediţia a doua este mult mai scăzut decât în prima, doar 6 echipe de băieţi şi 3 de fete aliniindu-se la linia de start.

Întâmplarea face ca la această ediţie să avem două echipe din Cluj, Mediatic Cluj, care sunt campionii  şi Wet Dream Team Cluj, echipa pe care am reuşit într-un final să o formez şi din care fac şi eu parte. Chiar dacă nu avem nici un meci împreună şi ne ne ştim jocul, nici nu se pune problema să nu tragem la locul 1. Vrem maxim de la Cupa Bloggerilor. Maxim am spus!

Programul îl vedeţi aici, iar pentru cei care doresc să vină să ne susţină sau pur şi simplu să-şi dea check-in-ul, competiţia are loc la Baza Unirea din Mănăştur.

Sponsorii evenimentului sunt numai nume grele, unul şi unul: Activia, Canyon Romania, Banca Transilvania, Zorile Store, ETARGET si Gazeta Sporturilor. Salut în special intrarea Gazetei pe zona asta de social media, dar nici restul nu sunt de ignorat.

Luptăm, luptăm, luptăm şi câştigăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.