Din Romania

Idee de cazare în Bucureşti: MAG Motel

Îmi pare rău că iar am ignorat cu nonşalanţă blogul deşi aveam ce să scriu pe el şi am adunat destul material în ultima perioadă, tot zic că vreau să mă ţin de el şi să scriu mai des şi nici cum nu reuşesc din lipsa de timp, asta pentru că am şi alte proiecte de care mă ocup, iar acest colţişor al meu de pe internet trece oarecum într-un plan mai îndepărtat, nici măcar pe planul doi sau trei.

Un lucru cu care am rămas dator după scurta mea vizită de 3 zile în Capitala României de la începutul lunii octombrie este locaţia care mi-a fost locuinţă temporară şi pe care mi-am dorit să o recomand şi altora din provincie care vor mai avea drum în Bucureşti.

Este vorba despre MAG MOTEL, o locaţie care oferă condiţii de hotel de lux la un preţ foarte mic.

Poziţionată în zona Chitila, pe strada Renaşterii 45, o zonă liniştită şi departe de agitaţia Capitalei, MAG este o alternativă perfectă de cazare în Bucureşti pentru cei care trebuie să vină în delegaţie şi au treburi de rezolvat pe la Capitală.

Am plătit 100 lei / noapte pentru o cameră single cu baie înăuntru, dar ceea ce m-a impresionat au fost condiţiile şi dotările, lucru care m-au făcut să recomand mai departe. Cât timp am stat acolo nu m-a deranjat nimeni, am dormit excelent, am avut parte de o cameră curată, cu cabină de duş şi LCD. Bine, nu prea am stat eu prin cameră, căci am fost plecat mai mult plecat şi reveneam târziu să pun capul pe pernă. În orice caz, jos pălăria pentru condiţii.

Am plecat din Cluj în 4 octombrie, ora 19 seara, şi am ajuns în Bucureşti în jurul orei 1 noaptea. Fără o soluţie de cazare pregătită, am intrat pe booking şi am dat peste singura cameră disponibilă de la o anume locaţie MAG Motel. Nu am stat mult pe gânduri şi am făcut rezervarea, am primit confirmarea pe email instant, am chemat un Uber care m-a dus direct la locaţie. Mi-am cerut scuze că i-am trezit pe oameni la miezul nopţii, am primit cheile de la poartă, am dat banul şi cam aia a fost, m-am dus în cameră şi am băgat un somn scurt de 4 ore până dimineaţă când trebuia să ajung la Webstock.

Locaţia are mai multe camere, o piscină exterioară la etaj, pe terasă, care vara e excelentă pentru răcorire. Nu am avut nimic de reproşat la niciun capitol, de asta am simţit nevoia să împărtăşesc această recomandare mai departe.

Cât despre distanţă faţă de Centrul Vechi, pentru cei care nu au maşină, precizez că cu UBER sau taxi plăteam undeva între 20-25 lei, depinde de zona de unde eram.

Dacă aveţi drum prin Bucureşti, merită să încercaţi MAG Motel. Îi găsiţi şi pe Facebook sau pe Booking.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

One Comment

  • ovi sirb

    Mulțumim pentru review și entuziasm. Cu siguranță data viitoare când mă duc la București mă voi caza și eu la acest motel situat la 10 kilometri de centru, care oferă condiţii de hotel de lux, un pat care seamănă cu cele de spital și o fereastră cu priveliște boemă peste favele.

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.