Sport pe pâine

Idee pentru pariori: urmărește meciurile live dacă vrei să câștigi

Nu pot să spun că am o experiență vastă la pariuri sportive pentru că aș minți dacă aș face asta, dar pot să creionez câteva idei și concluzii pe care le-am tras în calitatea mea de parior amator. Prima și cea mai importantă ar fi că înainte de a pune un bilet, online sau ofline, e bine să studiezi puțin meciurile, clasamentele, echipele, jucătorii, antrenorii, forma de moment a echipei, seria de victorii/înfrângeri, competiția în care este angrenată și miza meciului. Plus niște comparații între loturile celor două echipe n-ar strica pentru a vedea ce jucători au accidentați sau sunt în mare formă. Studierea meciului și echipelor îți cresc șansele de câștig, părerea mea.

A doua idee este să urmărești meciurile și să fii la curent cu campionatele pe care vrei să mizezi, să știi cum joacă echipa X și echipa Y acasă sau în deplasare, să știi cât e de bună și așa mai departe. Să urmărești meciuri live te ajută să îți faci mai ușor o idee despre echipă sau alta și astfel vei putea să mizezi pe cine trebuie și să îți sporești șansele de câștig.

Desigur, aceste idei sunt egale cu zero fără un dram de noroc, fotbalul și sportul în general a ajuns să fie extrem de imprevizibil, nu mai există meciuri sigure și echipe favorite, iar surprizele sunt tot mai dese – coșmarul oricărui parior – deci nu ar strica să faceți puțin apel și la divinitate atunci când pariați. La pariuri dacă n-ai noroc și ești un ghinionist, șansele de a câștiga vreodată ceva sunt foarte mici.

Fără o documentare intensă a meciurilor și un studiu al clasamentelor, echipelor și campionatelor, perseverența și speranța nu te ajută cu nimic. Pentru a câștiga este important să știi cu ce „lucrezi” și care-ți sunt șansele de a câștiga. Poți să fii tu oricât de perseverent și să insiști, dacă nu cunoști nimic din fotbal și nu ești familiarizat cu fenomenul atunci șansele tale de succes sunt nule.

betting

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.