Din Romania

Il mai lauda cineva pe Ilie Bolojan din Oradea?

In anul de gratie 2016, primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, si-a creat o imagine de Mesia al primarilor, un fel de cel mai bun dintre cei buni. A facut aia, a facut cealalta, construieste un Aqua Park modern, unic in Romania, Oradea are o centura ocolitoare ca-n Vest, iar centrul orasului arata foarte bine.

Numai ca exista o problema. Una mare. La Spitalul de Pediatrie din Oradea copiii sunt tratati mai ceva ca la puscarie. Si nu o zic eu, o zice un parinte. Cred ca si puscariasii primesc un tratament mai bun la inchisoare decat niste copii intr-un spital unde, teoretic, ar trebui sa ai parte de igiena, confort, siguranta si un tratament modern.

mancare spital pediatrie oradea

<„Meniu” aruncat direct in mână (servetelul este al mamei) pentru un copilas de sub 2 ani suspect de enterocolita si febril. Ceai nu primeste ca a indraznit sa apară noaptea fara cană>

Despre asta-i vorba. Sa nu va mai aud ca-l laudati pe Bolojan. Eu nu pot sa am respect pentru un primar care nu investeste in spitale si in sanatatea cetatenilor lui, indiferent de oras și de culoare politică.

Mi-e scarba de comunistii care conduc Romania.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.