Online & Tech

Îl mai țineți minte pe Bahoi de la Constanța?

Prin 2007-2008 când am început eu aventura cu blogging-ul, era în vogă pe internet un tip din Constanța, Bahoi i se zicea, care se dădea în spectacol pe Youtube și făcea fel de fel de filmulețe care mai de care mai amuzante și unele mai penibile. Omul nu s-a lăsat nici când a început să fie luat la mișto și toți își băteau joc de el, el a continuat să își vadă de propriul interes și să facă filmulețe, mai bune sau mai proaste, nu contează, important e că a încercat și s-a străduit să facă ceva. O poveste despre ambiție și perseverență.

youtube bazaar bahoi

Câțiva ani mai târziu, 2015, a ajuns vedetă într-un film documentar realizat de Dan Chișu, „Youtube Bazaar”, ce a rulat la TIFF 2015 anul acesta. N-am reușit să-l văd, dar sper că va ajunge în cinematografe curând, că ideea pare interesantă. Și când îi stârnești interesul unui regizor precum Dan Chișu, e ceva!

„Bahoi are propriul său canal media pe YouTube. Lucrează în Olanda ca să îşi poată permite să cumpere computere la mâna a doua. Trimite computerele în satul său natal de lângă Constanţa, pentru ca oamenii lui să îi poată vedea scurtmetrajele. După fiecare filmare, Bahoi îşi roagă vecinii să intre pe internet şi să îi vizioneze filmele. E copilăros? Megaloman? Sau e pur şi simplu nebun?”, e descrierea filmului „Youtube Bazaar”, care are 1 oră și 38 de minute.

E de apreciat Bahoi și merită toată stima că nu a uitat de unde a plecat și a continuat să le ofere copiilor din satul său natal calculatoare.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

One Comment

  • paraipan

    Bahoi sare de pe pod, este epocal. La fel si tutorialul despre hacking.
    Mi-a facut placere articolul tau chiar daca l-am gasit un pic mai tarziu. Multa sanatate si putere de munca iti doresc.

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.