Că maneliştii şi ţiganii nu plătesc impozite o ştie toată lumea. Că fac jdemii de euro pe lună, sute de mii pe an din cântat şi furat, au palate care sfidează criza şi bunul simţ, merţane în garaje şi pirande cu kilograme de aur pe ele, nu mai e demult o noutate. Citesc pe evz.ro că Guvernul are de gând să pună biciul pe ciorile care scot câteva zeci de mii de euro pe weekend şi să-i pună să plătească impozite. Nu mă interesează cum fac banii, că-i fac cântand manele sau jecmănind babaci italieni – nu despre asta discutăm acum, să plătească impozitul aferent, ca tot omul. Jegurile astea umane care guiţă pe la nunţi şi fac de ruşine o întreagă naţie se dau zilnic în câte un bemveu nou nouţ în timp ce oamenii care au cotizat toată viaţa la stat mor de foame cu o pensie de 200 de lei, şi tot ei sunt ăia nemulţumiţi că România nu le recunoaşte talentul. Nişte scursuri ale societăţii care promovează prostul gust, analfabeţi şi fără şcoală, ajung să câştige mai mulţi bani ca un profesor de chimie, fizică sau istorie, care n-a ajuns profesor pe ochi frumoşi.

Sunt absolut convins că maneliştii vor începe să plângă cu lacrimi de crocodil pe la unele televiziuni ahtiate după rating, cum că sunt dezavantajaţi, că ţara îşi bate joc de ei, că statul nu le recunoaşte talentul şi meritele. Singurul loc în care-i văd pe ăştia este la 20 de metri sub pământ. Numai pagubă au făcut, nimic bun nu rămâne de pe urma acestor inculţi!

Dacă Guvernul reuşeşte să-i oblige să plătească impozit ca tot românul atunci voi începe să cred că ceva-ceva funcţionează în ţara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.