Din Romania

Încep să cred tot mai mult în Uniunea Salvați România!

Nu am făcut niciodată partizanat politic și propagandă electorală pe acest blog pe care îl am de 8 ani de zile, nu am susținut pe nimeni în campaniile electorale, așa că ce voi spune acum despre noua formațiune politică Uniunea Salvați România (USR), care s-a constituit și aici la Cluj săptămâna trecută, reprezintă strict părerea mea personală. Nu am luat bani de la nimeni ca să scriu asta, nu sunt prieten cu nimeni din sfera USR, nu am ieșit la bere cu nimeni care reprezintă acest nou partid. Zic asta de la bun început ca să nu îmi aud povești, că știu cum reacționează lumea când văd că scrii de bine despre un partid și automat ți se pune eticheta „vândut”. Nu e cazul la mine.

Sunt anti-politică total, dar asta nu mă oprește să nu urmăresc cu atenție fenomenul și nu fiu la curent cu ultimele mișcări politice. Cred cu tărie în laitmotivul „Străzii” că „toate partidele, aceeași mizerie”, iar aici mă refer strict la cele aflate la guvernare, partidele istorice și care sunt parcă de o veșnicie la conducerea țării și nu mai vor să ne lase: PNL (ex-PDL), PSD, UNPR, UDMR, ALDE și care or mai fi, mai mici sau mari. Sunt niște formațiuni politice mizerabile și care colcăie de corupți, de infractori, de comuniști și de indivizi cercetați penal. Mafia portocalie a fostului PDL a confiscat PNL, după ce acum câțiva ani pe vremea fostului USL erau în opoziție totală și se urau reciproc. Acum se pupă și își strâng mâinile pe la dineuri simandicoase și pline de ipocrizie de parcă sunt cei mai buni prieteni. Cum să nu-ți fie scârbă? PSD e cel mai mare și mai corupt partid din România, populat de comuniști, foști securiști și care a fost condus numai de infractori și cercetați penal, doi chiar condamnați la închisoare: Adrian Năstase (fost deținut și infractor dovedit), Victor Ponta (cercetat penal și în curs de a fi deținut), Liviu Dragnea (condamnat la închisoare, încă în libertate). Cum să te reprezinte o asemenea gașcă de infractori? Și să mai trecem în revistă și faptul că această veritabilă „ciumă roșie” are ca și președinte onorific un criminal și o relicvă comunistă, Ion Iliescu, cel care încă nu a fost judecat și încarcerat pentru sângele vărsat la Mineriada din ’90. Și mai există OAMENI, conaționali de-ai noștri de care mi-e rușine sincer, care continuă să voteze asemenea lepre și forme de viață sinistre și corupte? Ăia care votați jegurile astea penale să vă fie rușine și vreau să vă transmit un singur lucru: de fiecare dată când puneți ștampila pe acest focar de infecție numit PSD, gândiți-vă în acel moment că susțineți hoția și corupția! Idem și pentru PNL, un partid în spatele căruia se ascunde mafia portocalie a PDL, pentru că, hai să fim sinceri și să recunoaștem, PNL (ex-PDL) reprezintă un adevărat focar de corupție și e o chestiune de timp până când vor ieși la iveală mai mulți penali din tabăra lor. De fiecare dată când vedeți la TV un pesedist sau un penelist că este condamnat la închisoare pentru diverse fapte de corupție, amintiți-vă că voi ați votat acea siglă pe care o reprezintă și sper să vă cuprindă rușinea pentru asta!

UNPR e un partid obscur format din foști securiști și comuniști odioși. PMP e un partid și mai obscur care nu contează, așa că îl vom ignora, iar de restul partidelor nu are rost să comentez pentru că sunt prea mici.

Și mă opresc asupra noii formațiuni politice Uniunea Salvați România (USR), partid construit pe scheletul fostului Uniunea Salvați Bucureștiului, care a ieșit pe locul 2 în sondaje la Primăria Capitalei și a reușit să le strice calculele pesediștilor care controlează Bucureștiului de ani de zile. Văzut din afară, USR pare la prima vedere o alternativă normală pentru actuala clasă politică sinistră. Fără să am conexiuni în acest nou partid și fără să cunosc pe cineva, mi se pare că e un partid format din oameni simpli, oameni din popor, oameni muncitori, care nu au mai făcut niciodată politică și care nu pot fi bănuiți de interese. Și cred cu tărie că România are nevoie de așa ceva, să fie condusă de oameni de încredere, din popor și, cel mai important, care nu au mai făcut politică niciodată.

Eu, în calitate de cetățean al României, vreau să văd la conducerea orașului meu și a țării mele și alți oameni, nu mereu aceeași, așa cum se întâmplă în prezent. România a fost condusă de 27 ani de aceleași culori: alb-roșu, portocaliu și albastru-galben – acestea sunt culorile care au reprezentat țara asta, iar conducerea ei a fost formată mereu din aceeași oameni, foști comuniști, unii securiști, iar unii care au ajuns, mai devreme sau mai târziu, pe la sediul DNA sau chiar la Jilava pentru furăciuni, mită și alte fapte de corupție. Chiar atât de rău am ajuns, să fim conduși de infractori și de penali? Nu mai suport să văd gunoaie ca Tăriceanu, Dragnea, Cristiana Anghel, Daniel Barbu, Victor Ponta, Traian Băsescu, Vasile Blaga sau Ecaterina Andronescu în politică, dându-și cu părerea de viitorul țării. Relicvele astea comuniste au condus țara asta prea mult, au fost acolo în Parlament și la Cotroceni, au votat legi în favoarea lor și a baronilor corupți și și-au făcut mendrele pe banii noștri prea mult, e timpul să fie dați la o parte, cu forța dacă trebuie, și să lase locul și altora mai tineri. Țara asta a fost condusă prea mult de aceleași partide, nu mai suportăm! PNL, PSD, UDMR, UNPR, ALDE trebuie să dispară de la guvernare și să ajungă la coșul de gunoi al istoriei politicii.

Cred în Uniunea Salvați România (USR), iar pe 11 decembrie 2016 avem șansa să producem SCHIMBAREA pe care o așteptăm cu toții în România, schimbarea clasei politice corupte. Poate că nu vom reuși să o schimbăm pe toată la început, dar pas cu pas putem face asta.

PS: vreți schimbare, no haideți să începem prin a nu mai vota aceleași partide care de 27 ani ne dezamăgesc! Schimbarea începe cu noi!

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.