Clujul meu

Incepe Banca Transilvania Open 2014, la Winners Tennis Club

Daca vreti sa vedeti tenis de calitate, sa mergeti in perioada 14-21 iunie la Winners Tennis Club, in Parcul Rozelor. Se intampla un turneu important Futures, dotat cu premii in valoare de 10.000 de dolari, Banca Transilvania Open 2014. Calificarile vor incepe sambata, 14 iunie, iar primele meciuri de pe tabloul principal vor debuta luni, 16 iunie. Urmariti sectiunea de stiri de pe site-ul oficial pentru a consulta meciurile de pe tabloul principal.

Printre cei mai importanti jucatori de pe tabloul principal se numara spaniolul Oriol Roca Batalla (cap de serie numarul 1, locul 398 ATP), dar si francezii Mathias Bourgue si Maxime Chazal (favoritii 2 si 3). Nu vor lipsi de la turneu romanii Patrick Ciorcila, Teodor-Dacian Craciun, Petru-Alexandru Luncanu sau Vasile Antonescu, dar numarul acestora s-ar putea sa creasca in functie de rezultatele din calificari.

Intrarea va fi libera pe tot parcursul competitiei.

Sa mergeti ca e faina atmosfera pe terasa la Winners, berea e rece si pizza excelenta.

BT Open 2014

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.