Însemnări

A înflorit cactusul…

Astăzi am imortalizat momentul când a înflorit cactusul, o floare superbă de-un alb imaculat, căci florile astea de regulă nu țin mult, iar după o zi, două deja sunt istorie și e păcat să nu le surprinzi într-o fotografie.

Dintotdeauna mi-au plăcut florile, plantele, copacii și natura, mereu am găsit un mic refugiu sufletesc în natură, iar ori de câte ori am ocazia și puțin timp liber, decât să merg la mall ca tot poporul prefer să fac o plimbare prin pădure, singur, să mă reculeg și să iau o gură proaspătă de oxigen curat, să ascult ciripitul păsărelelor, liniștea pădurii și să urmăresc razele soarelui cum se joacă printre copaci. Sănătate curată! Iar dacă stau bine să mă gândesc, a trecut ceva timp de când nu am mai făcut asta, din lipsă de timp liber, dar vreau să repar asta. Nu de alta, dar stau într-un cartier select, Grigorescu, care e foarte aproape de pădurea Hoia, un deal distanță de urcat cum ar veni și ar fi păcat să nu profit mai mult de asta. Preț de câteva minute sau chiar ore sunt doar eu și natura. Din ciclul, micile bucurii ale vieții…

Atunci când sunt înconjurat de flori și de plante simt cum mă încarc cu energie pozitivă, mă relaxează și îmi dau așa o stare de bună dispoziție.

cactus inflorit

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.