Însemnări

Injuram, injuram, da' mai cu masura

Smecherule, care esti smecher, de ce nu iesi din pula si din pizda atunci cand te angajezi intr-o conversatie cu cineva? Daca nu esti in stare sa vorbesti civilizat, decent, fara sa faci referire la mame, morti, sfinti, pula si pizda, inseamna ca ai nevoie de o programare urgenta la un psiholog, ca ai o problema acolo la mansarda, una mare. As fi absurd daca as zice ca nu e bine sa înjuri si faze dintr-alea, dar nici sa f0losesti câte una din doua în doua cuvinte. Asta mi se pare o mare lipsa de respect iar pentru mine cei care au astfel de obiceiuri sunt de-a dreptul cretini. Nu smecheri, cretini în toata regula.

In ultima vreme au început sa ma enerveze foarte tare indivizii, ai caror bun simt este plecat în vacanta, care nu sunt capabili sa poarte o discutie civilizata, adica fara injuraturile clasice pe care le folosesc 24/24. Stau si ma intreb, oare de ce s-a ajuns sa fie folosite tot mai des expresii ca: o bagamias pula, pula mea, du-te-n aia ma-ti, etc.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.