Din Romania

Iohannis vs Ponta

Apropo de retardatii care il critica pe Iohannis ca, vezi Doamne, si-a permis sa isi construiasca 6 case pe banii lui, inainte sa devina om politic, dar a avut bunul simt sa le declare pe toate. De Ponta ce ziceti, care are 3 imobile declarate si alte 4 NEDECLARATE, toate dobandite in timp ce era om politic? Asta pentru prostii care pun botul la minciunile scornite de aceasta marioneta.

iohannis vs ponta

Si mai digerati-o si pe asta, daca mai aveti nervi.

Ma doare-n cot ca Iohannis nu-i ortodox si nu are nume roman, esti complet cretin daca bagi motivul asta. Daca ar fi sa ne luam dupa asta, ar trebui sa stiti ca Ponta e evreu bolsevic, la fel ca Iliescu si multi altii din politica romaneasca.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

  • marco

    intelegi gresit, nu a fost vorba de o lupta Iohannis vs. Ponta, ci de o lupta impotriva a ceea ce reprezinta Iohanis: PDL (Boc, Roberta, Oltean, Udrea…) Cei care au votat cu Ponta au facut acest lucru tocmai pentru a nu reveni la guvernare acei oameni care acum 2-3 ani, ne minteau, taiau salarii si faceau imprumuturi pentru a mai da ei niste tunuri. Nu ereau in stare sa guverneze si chemau FMI sa ne faca buget si sa conduca tara. Poate nu ai idee cati oamenii si familii au suferit (vezi si rata divorturilor in acea vreme) sau poate ca tu nu te-ai aflat in aceiasi situatie (salariu taiat, rate mari, medicamente putine) si nici nu te-a interesat sa te uiti in jur. Sunt din Bucuresti si nu pot sa iti spun ce jale era pe atunci. Poata ca nu este somaj in Sibiu, dar nu cred ca a fost treaba de primar asta. Aduti aminte cati bani a dat guvernul de acum pt. Sibiu. Nu fac politica si nici nu il simpatizez pe Ponta, dar nici chiar asa. Oare ce crezi ca se va intampla daca vine iar la guvernare PDL si oamenii din acea vreme? Ii vom vedea iar pe acei oamenii ce vor apare zambitorii asigurandu-ne ca tara „lucreaza bine”, ca „o sa traim bine” si sa intelegem ca salariile trebuiesc taiata pt. ca sa treim mai bine, ca medicii, profesorii nu conteaza si ca sunt niste oamenii grasi care sug…, ca nu avem nevoie de medicamente… toate aceste in timp ce avem neaparata nevoie de stadioane si parcuri in comune si alte minunatii. Gandeste-te mai bine. Nu va folosi la nimic atunci sa spui „Pai nu am stiut ca se va intampla asta”.

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.