JipaFlorinaRuxandraForma de viață numită Florina Jipa, senator PSD, a reușit astăzi să își atragă antipatia unei țări întregi. După ce l-a miruit pe infractorul senator PSD Dan Șova, care a rămas cu imunitatea parlamentare scăpând astfel de arestare preventivă, senatoarea Jipa a avut o declarație mizerabilă și plină de dispreț la adresa justiției române și a celor care au trimis-o în Parlamentul României în ultimii 15 ani.

Individa e membru UNPR, dar a candidat pe listele PSD în Argeș.

„Nu voi apela la cunoștințele mele juridice și nu voi încerca să vă produc texte de lege. Vă voi spune un singur lucru: sunt parlamentar de 15 ani, ceea ce se întâmplă acum în România este ceva cu totul și cu totul ieșit din comun. Libertatea unui om este starea de normalitate. Vă întreb eu după un număr de ani de când i se reproșează anumite fapte d-lui Șova (…): ce pericol prezintă, pentru că aud tot timpul ‘pericol social’? Nu pericolul social se referă la infracțiune, e pericolul social al faptei. Dar ce pericol prezintă dl Șova astăzi, colegul nostru, după un număr de nu știu câți ani de la fapta de la care i se impută niște lucruri care după părerea mea nu au fost dovedite? Ceea ce este foarte grav, și aș vrea să reflectați cu toții, că veți fi supuși la niște lucruri cu totul și cu totul deosebite, cine a putut să înțeleagă a înțeles, cine nu, nu. (…) Ar trebui să ne aplecăm cu multă atenție, și nu îmi este teamă, nu trebuie să vă fie teamă. Această teamă blochează la ora aceasta România. Niciun primar nu mai semnează nimic, nimeni nu mai semnează nimic de teamă.

Vreți ca senatori ai României să trăiți în această situație? Nu mai răspundeți la niște comenzi, la niște manevre, nu suntem în situația asta. Noi, senatorii României, nu trebuie să stăm în genunchi. Îmi este jenă că ne aflăm în această situație”, a spus senatorul PSD.

Jipa a oferit un răspuns neaşteptat când un jurnalist a încercat să îi citeze articolul din Constituţie privind procedura de vot din Parlament. „Măi, lăsaţi-mă cu Constituţia!”, a spus senatoarea, care este membră a UNPR, dar activează în parlament în grupul PSD.

Efectiv mi-e scârbă că această individă reprezintă interesele românilor și sper că cei care au trimis-o în Parlament nu vor uita această declarăție pe care a avut-o ființa astăzi. Asemenea declarații exprimă teama și frica care i-a curprins pe politicienii români, iar acest mă unge pe suflet și inima mi se umple de bucurie.

Dragă, doamnă Jipa, sper să nu vă mai voteze nimeni vreodată. Și să ajungeți la colțul istoriei, acolo unde meritați să fiți. Dați-vă demisia! Sunteți o rușine pentru Parlamentul României și o rușine pentru cei care v-au trimis acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.