Nu există un serial românesc mai captivant decât Iubiri secrete. Nu există producţie românească care să te ţină mai în suspans şi lipit de televizor cum te ţine Iubiri secrete. Transmis de PRIMA TV, de luni pâna miercuri de la 19:30, show-ul a ajuns la sezonul 4 şi trebuie să mă credeţi pe cuvânt când vă spun, e de-a dreptul fabulos. Poate cel mai bine regizat reality-show reality-telenovela românească pe care mi-a fost dat să o văd. Dragoste, ură, pasiune, duşmănii, lumea interlopă, fitze, vedetisme, tragedie, acţiune, familie, răzbunare – sunt cuvintele care descriu cel mai bine mega-producţia care a ajuns să ţină o ţară întreagă în suspans.

Din punctul meu de vedere, Iubiri secrete face parte din categoria aia de seriale care te fac să te întrebi de la episod la episod, oare ce se va întâmpla mai departe, oare ce întorsătură mai ia acţiunea, oare cum evoluează firul poveştii în continuare. Ceea ce mă fascinează la serialul ăsta e pasiunea pe care o pun actorii în rolul lor, se vede asta după cum joacă. Şi ce e mai mişto e că majoritatea celor care joacă în Iubiri secrete nu sunt actori de meserie, în afară de Alin Brancu (Radu Mariş) care îşi câştigă pita din actorie şi, mai nou, Luisa Purdescu (foto, Simona), care a intrat recent la Actorie.

Al 4-lea sezon a început într-un mod de-a dreptul incitant, cu un război între două familii care au multe lucruri în comun, iar la mijloc e prinsă dragostea şi ura dintre anumite personaje cheie. Pe de o parte e Victor Stoian şi pe de alta e Damian, noul cap al lumii interlope bucureştene, un individ dubios care a apărut de cine ştie unde şi a preluat conducerea tuturor afacerilor murdare ale lui Stoian, fostul lider, care a stat în puşcărie de la 18 ani pentru un viol pe care nu l-a comis, l-a comis Damian. Agresata, Valeria Mariş, a făcut o confuzie şi a crezut că Stoian a fost cel care a abuzat-o în tinereţe, dar el de fapt a fost cel care a iubit-o în trecut. Victor a crezut că ea minte, că inventează totul ca să-l distrugă pe el, iar astfel au fost tot felul de încercări de răzbunare pe familia Mariş din partea lui Stoian. Oricum, e un adevărat cerc vicios care fac din acest serial un succes. Gata, hai că v-am oferit destule spoilere. Nu voi începe să vă povestesc din el pentru că n-aş termina până săptămâna viitoare. Serialul a luat atâtea întorsături de-a lungul celor 4 sezoane şi firul poveştii e atât de încâlcit încât dacă ratezi un episod e ca şi cum ai ratat un sfert din serial.

Descoperiţi-l singuri că nu veţi regreta.

6 comentarii la „Iubiri secrete – sezonul 4”
  1. Zi-mi te rog ca e reclama platita … sau te scot din testament.
    KILL IT … KILL IT WITH FIRE !

  2. :)) No, măh… mai am şi io gusturi din astea mai ciudate, ce naiba :D Dacă ai încredere în mine, uită-te la un episod să vezi cum e realizat. Actorii pun pasiune în rolul ăla, să vezi ce intrigi şi adevărate răsturnări de situaţie e in reality-show…

    io-s fan orice fel de show, de la din astea muzicale, la RAT şi seriale din astea.

  3. N-am televizor de 7 luni … Ghici de ce ?! . cand spui intrigi in reality show … si pasiune in rol .. in reality show … ai cam dat cu bata in balta ..

    Cum sa fie actori in REALITY show ?

  4. Unul singur e actor de meserie şi tipa din poza e la actorie… am si specificat. Ma rog, am exagerat eu la partea cu actorii. Am înţeles perfect la ce te referi şi îmi recunosc greşeala. Simt nevoia să aduc o completare: serialul nu e reality-show, e o telenovelă, e ficţiune. Am forţat eu nota când am zis că e reality-show. Mă scuzaţi pentru asta :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.