Online & Tech

Jocurile copilăriei sunt online

jocuri100comÎși mai aduce cineva aminte de clasicele jocuri ale copilăriei pe care ne distram cât era ziua de lungă, în perioada vacanței de vară, la bloc, cu prietenii? Șotron, ascunselea, castel, prinți și prințese, țară, țară vrem ostași sau lapte-gros și multe altele despre care nu îmi aduc acum aminte. Sunt jocuri care încă ne mai stârnesc interesul și ne fac să ne simțim nostalgici, chiar dacă mulți dintre noi am trecut demult de copilărie.

Dar trăim în secolul vitezei și al tehnologiei moderne, iar aceste jocuri ale copilăriei au ajuns pe internet, jocuri cu printese, jocuri cu masini, jocuri cu numere, jocuri cu bebelusi, jocuri cu operatii, jocuri cu hoti și multe altele. Sunt o sumedenie de jocuri online menite să le dezvolte creativitatea copiilor și să îi relaxeze pe părinți după o zi grea la birou.

Jocuri100.com dispune de o gamă foarte variată de jocuri online pentru toate vârstele, ideale pentru a vă scăpa de plictiseală și a vă aduce o doză de bună dispoziție și relaxare după o zi solicitantă la muncă.

Pe Jocuri 100 găsești cele mai frumoase jocuri online, dar probabil că vă întrebați cu ce este diferit acest site față de alte câteva sute existențe pe internet? Ei bine, răspunsul este relativ simplu: pentru că aici găsești jocuri alese și testate de către echipa din spatele site-ului, unul câte unul. Nu vei găsi 1000 de jocuri adăugate la grămadă, ci vei găsi cel puțin 100 de categorii, fiecare categorie în parte având cele mai bune jocuri disponibile. În momentul de față, site-ul Jocuri100 îți pune la dispoziție peste 50 de jocuri atent alese, dar inițiatorii site-ului promit că vor mai adăuga mult mai multe.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.