Online & Tech

Jocurile online ale corporatișilor ar putea trece la un nou nivel

Cred că cei mai înfocați fani ai jocurilor online de tip browser sunt, fără doar și poate, corporatiștii, funcționarii publici sau bugetarii, în general cei care lucrează prin birouri și au program de 8 ore pe zi. Ei sunt cei mai împătimiți și perseverenți jucători de jocuri cu mașini, jocuri de acțiune, jocuri logice, jocuri cu cai 3d, jocuri cu animale, jocuri de echitație sau jocuri cu bătăi, iar acestea sunt doar câteva jocuri online dintr-o colecție foarte vastă. Pauzele de masă prin birouri sunt rezervate de multe ori încercărilor de doborâre a propriilor recorduri.

Dacă tot sunt atât de mulți pasionați de jocuri online, mă gândesc că n-ar strica să existe competiții între angajați, apoi între firme, apoi inter-regionale, pe diferite regiuni, iar apoi faza națională. Cât de mișto ar fi? Se alege jocul preferat de toată lumea și pe el se organizează competițiile cu premii atractive, nu neapărat în bani, ci pe bonuri de masă, zile de concediu plătite, ore libere și așa mai departe. Dacă ne punem mintea găsim zeci de idei pentru premii. Ar fi un altfel de teambuilding, un teambuilding în miez de iarnă. Ce excursii prin te miri ce colț uitat de munte, ce jocuri de societate plictisitoare, ce jocuri fără miză, ce concursuri de cântat cu premii banale, gen o sticlă de whisky sau vodkă. O competiție între angajați la un anumit joc online preferat de toată lumea, cu premii mult mai avantajoase, gen zile libere, zile de concediu plătite sau bonuri de masă, ar fi cea mai tare idee de socializare/teambuilding posibilă dintr-o firmă.

Și de la o competiție între angajați, se poate trece la nivelul următor, la o competiție între firme, cu cei mai buni dintr-o firmă care au câștigat competiția între angajați. Apoi mai departe, la o competiție regională între firmele de pe anumite județe, iar ultima fază este cea națională, care să aibă loc pe teren neutru, într-un oraș anume, iar premiile să fie și mai atractive, gadgeturi, bani, excursii. Cât de tare ar fi asta?

Sigur, această idee poate fi implementate simplu dacă există o platformă online unde să se desfășoară discuțiile, înscrierile și unde să se afișeze toate rezultatele și clasamentele, o platformă gen corporategames.ro sau corporateonlinegames.ro.

Dar până să devină realitate și cineva să preia inițiativa, joaca jocuri cu cai ca să te relaxazi puțintel, că simt că ești prea încordat și stresat :))

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.