Din Romania

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, o dezamăgire pentru România

Singura dezbaterele electorală din această campanie electorală seacă a avut loc joi, 7 noiembrie, la EUROPA FM, onorată doar de candidații cărora le pasă cu adevărat de România, Dan Barna (USR-PLUS), Theodor Paleologu (PMP) și Kelemen Hunor (UDMR).

Restul ipocriților care candidează anul acesta pentru Cotroceni AU REFUZAT cu nonșalanță prezența lor la dezbatere. Pentru că NU le pasă de români și de problemele lor, nu le pasă de România.

Să le fie rușine pentru acest dezinteres total arătat față de problemele poporului.

Așa că, duminică, când mergeți la vot să vă aduceți aminte de acest episod înainte să puneți ștampila pe unul dintre candidații care nu au avut curajul să vină în fața românilor și au fugit ca niște lași.

Nu mai votați cu oameni cărora nu le pasă de România, iar Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, candidații principalelor partide din România, au dezamăgit crunt prin neprezentarea lor la singura dezbatere electorală.

RUȘINE! NU vom uita această aroganță pe care ați făcut-o! Nesimțiților.

Felicitări, EUROPA FM pentru o dezbatere profesionistă. Foto © Marius Mantea

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.