De neinteles,  Din Romania

La ce te ajuta un internship intr-un guvern de incompetenti?

Observ ca Guvernul Romaniei, condus de plagiatorul dovedit Victor Ponta si gasca lui de infractori penali reunita in USL, a demarat programul national de intershipuri pe 2014 pentru tinerii pana-n 24 ani.

Iar aici am o dilema care nu-mi da pace. De ce ai alege sa faci un intership intr-un guvern plin de incompetenti, parlamentari penali certati cu legea si anchetati pentru evaziune fiscala, fraude si inselaciuni? Nu, serios, pe bune acum, de ce ti-ai pierde timpul facand asa ceva? Ce ai putea invata de la unul ca Ponta, ca Antonescu, ca Sova, ca Grapini sau alti ministri ajungi in functii inalte pe pile-cunostinte-relatii (PCR)?

Iti dai seama cu ce fel de oameni ai de a face si de la care, teoretic, trebuie sa inveti ceva numai sa-i auzi vorbind la TV. In Guvernul Romaniei lucreaza, in cea mai mare parte, oameni impusi de partide, pe pile si pe relatii. Singurul ministru competent la ora actuala in Guvern Ponta e Gabriela Szabo, la Sport. De restul nici nu vreau sa aud.

Internshipurile, in general, sunt bune, te ajuta sa-ti dezvolti cariera, sa prinzi experienta, sa cunosti si sa inveti de la oameni competenti. Un intership la Guvernul Romaniei inseamna timp pierdut aiurea si e egal cu zero, asta pentru ca nu exista oamenii potriviti acolo de la care sa ai ce invata.

victor-ponta-copy

caricatura de pe blogdecainerau.wordpress.com

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.