De neinteles, Din Romania

La ce te ajuta un internship intr-un guvern de incompetenti?

Observ ca Guvernul Romaniei, condus de plagiatorul dovedit Victor Ponta si gasca lui de infractori penali reunita in USL, a demarat programul national de intershipuri pe 2014 pentru tinerii pana-n 24 ani.

Iar aici am o dilema care nu-mi da pace. De ce ai alege sa faci un intership intr-un guvern plin de incompetenti, parlamentari penali certati cu legea si anchetati pentru evaziune fiscala, fraude si inselaciuni? Nu, serios, pe bune acum, de ce ti-ai pierde timpul facand asa ceva? Ce ai putea invata de la unul ca Ponta, ca Antonescu, ca Sova, ca Grapini sau alti ministri ajungi in functii inalte pe pile-cunostinte-relatii (PCR)?

Iti dai seama cu ce fel de oameni ai de a face si de la care, teoretic, trebuie sa inveti ceva numai sa-i auzi vorbind la TV. In Guvernul Romaniei lucreaza, in cea mai mare parte, oameni impusi de partide, pe pile si pe relatii. Singurul ministru competent la ora actuala in Guvern Ponta e Gabriela Szabo, la Sport. De restul nici nu vreau sa aud.

Internshipurile, in general, sunt bune, te ajuta sa-ti dezvolti cariera, sa prinzi experienta, sa cunosti si sa inveti de la oameni competenti. Un intership la Guvernul Romaniei inseamna timp pierdut aiurea si e egal cu zero, asta pentru ca nu exista oamenii potriviti acolo de la care sa ai ce invata.

victor-ponta-copy

caricatura de pe blogdecainerau.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.