Sport pe pâine

S-a lansat sportviral.ro

Cat timp am lipsit eu din ratiuni de concediu, internetul romanesc s-a imbogatit cu inca un site nisat pe sport, ce face parte din portofoliul Agentiei Respect Bigtime, unde se mai regaseste si site-ul quality stiridesport.ro. Si pana cand voi scoate Arena mea de pe hold, un proiect pe care vreau sa il dezvolt vara asta si sa imi concentrez energia pe el, recomand Sportviral.ro – o publicatie independenta care isi propune sa ia pulsul vietii mondene sportive si sa va tina in priza cu cele mai noi picanterii din fenomen. Si il recomand nu neaparat pentru ca centrul de activitate e la Cluj, ci pentru ca, de regula, sustin proiectele care au potential, cu atat mai mult daca acestea sunt pe sport, una dintre placerile mele vinovate.

Design-ul e user-friendly, atragator, destul de aerisit, fara culori obositoare si, cel mai important, fara reclame sacaitoare care acopera 90% din continut si iti sar din toate colturile.

Astept sa vad cum va evolua in urmatoarele doua luni si cum se va dezvolta, ca poate imi voi schimba parerea daca ceva nu-mi place. Pana acum e ok, nu am nimic de reprosat, e simplut si se pune accent exclusiv pe continut, nu pe bannere si publicitate, ceea ce e mare lucru sa intalnesti la un site in ziua de azi.

E de urmarit www.sportviral.ro. Au si facebook sau twitter.

sportviral

3 Comments

  1. Am accesat sportviral.ro la recomandarea ta Vasile. Pare destul de interesant, dar pentru mine sportul nu se reduce la picanterii.Sportul nu e can-can!

    RăspundeRăspunde
  2. Stiu, nici pentru mine nu e, dar mai aruncam un ochi si peste lumea mondena, asa de distractie. Ne mai amuzam, mai vedem ce fac vedetele…

    RăspundeRăspunde
  3. @rominho: Domnu’, site-ul este unul de nisa, de monden. Numai de monden (picanterii). Pentru stiri quality intri pe Stiridesport. Face sens?

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.