Fără categorie

Lege a la Cluj

Circulă un zvon, de fapt mai multe, cum că este interzis să-ţi afişezi rufele, păturile şi toate cele de pe pat dacă stai într-un bloc cu vedere la stradă. Cică se zice că nu dă bine la estetica străzii dacă chiloţii şi pijamalele puse la uscat pe balconul tău sunt la vedere. Dacă eşti prins că-ţi expui ţoalele la uscat şi se văd atunci te alegi cu o amendă frumuşică din aia cu multe zero-uri în coadă, de ce? Pentru că trăim în România, doar la noi se poate să-ţi ia bani pentru astfel de lucruri. Imediat o să ne trezim că ni se i-a impozit pe aerul inspirat, pe soare sau pe lumina naturală. Deja această lege şi-a găsit câţiva fraieri în Cluj şi cred că vor mai găsi…

1 Comment

  1. Foarte bine ca se amendeaza astfel de chestii. Ar trebui sa se de-a mii / sute de amenzi zilnic la cei care pun haine la geamuri la uscat, deoarece doar in Romania, Congo si Bangladesh vezi astfel de „chestii”.

    In tarile din Europa de Vest nu vezi asa ceva, haine la uscat atarnand la ferestre. In Romania totul e posibil si tocmai de asta ar fi buna o lege care amendeaza pe cei care cred ca fac un lucru bun, punand hainele afara.. la fereastra. Apa care se picura de pe hainele ude poate strica peretele, apa la o usoara adiere de vant se poate infiltra in perete si cu timpul peretele incepe sa se strice + ca e foarte urat!

    Buna lege si cat mai multe amenzi.

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.