Fără categorie

Lege a la Cluj

Circulă un zvon, de fapt mai multe, cum că este interzis să-ţi afişezi rufele, păturile şi toate cele de pe pat dacă stai într-un bloc cu vedere la stradă. Cică se zice că nu dă bine la estetica străzii dacă chiloţii şi pijamalele puse la uscat pe balconul tău sunt la vedere. Dacă eşti prins că-ţi expui ţoalele la uscat şi se văd atunci te alegi cu o amendă frumuşică din aia cu multe zero-uri în coadă, de ce? Pentru că trăim în România, doar la noi se poate să-ţi ia bani pentru astfel de lucruri. Imediat o să ne trezim că ni se i-a impozit pe aerul inspirat, pe soare sau pe lumina naturală. Deja această lege şi-a găsit câţiva fraieri în Cluj şi cred că vor mai găsi…

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

One Comment

  • FlyinG

    Foarte bine ca se amendeaza astfel de chestii. Ar trebui sa se de-a mii / sute de amenzi zilnic la cei care pun haine la geamuri la uscat, deoarece doar in Romania, Congo si Bangladesh vezi astfel de „chestii”.

    In tarile din Europa de Vest nu vezi asa ceva, haine la uscat atarnand la ferestre. In Romania totul e posibil si tocmai de asta ar fi buna o lege care amendeaza pe cei care cred ca fac un lucru bun, punand hainele afara.. la fereastra. Apa care se picura de pe hainele ude poate strica peretele, apa la o usoara adiere de vant se poate infiltra in perete si cu timpul peretele incepe sa se strice + ca e foarte urat!

    Buna lege si cat mai multe amenzi.

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.