Însemnări

Lipsă de respect sau nu?

handshake-respect Cred ca si voi, la fel ca mine, ati patit de multe ori sa vorbiti cu cineva la telefon, iar interlocutorul sa inchida subit pe motiv ca, „stai ca ma suna cineva, te sun io mai incolo”.

Acuma, nu stiu ce credeti voi, dar mie asta mi se pare o lipsa de respect fata de cel cu care vorbesti initial. De ce i-ai inchide unuia telefonul ca sa-i raspunzi altcuiva, mi-e greu sa pricep? Si refuz sa cred ca in absolut toate cazurile cine te suna are o problema grava de tot si, vezi Doamne, trebuie sa raspunzi urgent, gandidu-te ca, „daca s-o intamplat ceva… poate o fi patit ceva…”

Personal, daca ma suna cineva in timp ce vorbesc cu altcineva, il las sa sune si cand imi termin prima conversatie, sun, de obicei in secunda urmatoare cum am incheiat de vorbit. E chiar atat de greu sa-l lasi pe respectivul/a inca cateva minute sa sune pana iti inchei convorbirea initiala? Parerea mea e ca e o chestiune de respect, nu credeti?

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.