Sport pe pâine

Pentru LiveScore.com nu conteaza handbalul…

LiveScore.com este unul din cele mai cunoscute site-uri de scoruri si rezultate sportive in timp real, dar are o problema mare, ii lipseste al doilea cel mai important sport dupa „sportul rege” – handbalul. Ceea ce mi se pare inimaginabil de gresit, caci din punctul de vedere al consumatorului de sport din mine, handbalul reprezinta cel mai apreciat sport dupa fotbal, dupa el urmand tenisul, baschetul, rugby-ul si fotbalul american, gimnastica, judo-ul, luptele, halterele, voleiul, futsalul, box, canotaj, culturism, caiac-canoe, oina, polo sau tenis de masa. Fiecare sport in sine e frumos in felul lui, fiecare sport are fascinatia lui, iar mie imi place sa nu fac nota discordanta si sa le urmaresc pe toate, de la volei, la futsal, canotaj, chiar si box, haltere, lupte, judo, scrima sau gimnastica. Ceea ce va doresc si domniilor voastre :)

Bine ca exista Cricket pe LiveScore si nu este handbal, ca sunt atat de multi fani cricket in lumea asta si atat de multi pricep minunea asta de sport de nu-i adevarat…

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

7 Comments

 • Vasile Manu

  Si cu Flashscore am o problema ca nu are versiune de mobil, pe cand Livescore are, atat pe iphone cat si pe android.

  RăspundeRăspunde
 • OviTebu

  Versiunea de mobil la flashscore e t.flashscore.ro. Si eu am descoperit saptamana trecuta :) Nu au aplicatie…ce-i drept…dar e bine si asa.

  RăspundeRăspunde
 • Vasile Manu

  Hm, mersi tare, e bine de ştiut… Şi oare de ce nu îmi accesează automat versiunea asta cu t.flashscore.ro când când intru de pe telefon?

  RăspundeRăspunde
 • OviTebu

  Nu stiu. Nici mie nu imi merge automat. Totusi, sper ca pe viitor sa-si rezolve problema asta. :)

  RăspundeRăspunde
 • andrei

  Versiunea de mobil de la flashscore este la m.flashscore.ro. Am lansat si aplicatii pentru telefoane mobile (atat pentru iPhone cat si pentru telefoane pe Android). Sunt gratuite si se gasesc in magazinele itunes si play – sau puteti intra de pe site.

  RăspundeRăspunde
 • Vasile Manu

  @andrei: am descarcat-o si eu ieri, pentru android si imi place tare mult. e superioara oricarei aplicatii de acest fel.

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.