Însemnări

Localuri pentru nefumători este?

Eu nu fumez, ea nu fumează, altul nu fumează, şi totuşi nu există un local special pentru nefumători, cel puţin eu nu am auzit de vreunul. În Cluj, zic, pentru că în alte oraşe poate este, nu ştiu să vă zic asta. Pe mine mă interesează un local care să fie numai şi numai pentru nefumători, nu doar cu o cameră specială, ci întreg localul, pentru că în camera aia destinată nefumătorilor tot pătrunde fumul indiferent câte aere condiţionate şi aerisiri ai avea şi tot mă afum ca un porc, mai ales dacă în camera fumătorilor sunt 50 de oameni care fumează ca turcii. Dacă ştiţi de vreun asemenea local în Cluj puneţi-mă la curent, îl voi lua cu asalt.

Oare e chiar atât de neprofitabil să ţii un asemenea local? Ştiu că profitul generat de un local unde se fumează e mult mai mare faţă de unul unde nu se fumează, dar totuşi, nimeni nu se gândeşte şi la sănătatea nefumătorilor?! Pentru că, vă spun sincer, pur şi simplu m-am săturat să vin mereu acasă cu hainele îmbâcsite de fum şi să fiu nevoit să le las pe balcon să se aerisească. Şi nu mă refer la cluburi, ci la micile localuri unde stai la o şuetă după amiaza.

Cred că sunt mulţi la fel ca mine, sunt convins că nu-s singurul în situaţia asta, iar unii au încetat să mai iasă în oraş din cauza fumului de ţigară din localurile patriei.

10 Comments

 1. Luvaria, Quo Vadis, Samsara si Mozart.. Altele nu am testat si nici nu stiu.

  RăspundeRăspunde
 2. Sunt destule, dar se pare ca tu nu cunosti nici unul. Cel mai mijto dupa parerea mea ar fi Que Vadis si Luvaria, care se afla chiar in centru.

  @Madeline:
  Mozart nu e chiar un local pentru sueta, ci mai mult unul cat se poate de select.

  RăspundeRăspunde
 3. lol, parca nu traim in acelasi oras. De Samsara am auzit, ii undeva prin mall, iulius cred, da Luvaria, Quo Vadis si Mozart sa mor de am auzit. oricum mersi amandurora de info. apreciez :)

  RăspundeRăspunde
 4. Vreau sa fiu si eu martor al spiritului tau intreprenorial si sa vad cum iti deschizi un bar pentru nefumatori. Sa vedem in cat timp dai faliment.

  Mai era unu cu o dilema ca de ce nu e posibil in tara noastra sa-ti aduca la masa, intr-un bar, o carte in loc de scrumiera celebra. I-am raspuns eu la modul „pai fmm, tu te duci in bar ca la biblioteca?”, beat fiind :))

  PS: pune hainele pe calorifer…aerul rece iti accentueaza mirosul de tigara ;]

  RăspundeRăspunde
 5. Aia cu cartea in loc de scrumiera e cretina rau… Uite promit ca o sa pun de o parte din banii pe care ii fac din blog si o sa-mi deschid un butic din asta pt nefumatori. Cand se va intampla asta nu stiu, probabil peste inca vreo 2-3 ani :D da esti invitat special la inaugurare :)))

  RăspundeRăspunde
 6. Hooo bre Sile, tu in 2-3 ani faci atatia bani din blogging incat sa deschisi o ghereta pt nefumatori? :o

  Pai in cazul asta ma apuc si eu de blogging, poate reusesc sa cumpar 1% din actiunile Microsoft. :D

  RăspundeRăspunde
 7. Nu ne ramane decat sa speram amandoi ca vom avea bafta :)

  RăspundeRăspunde
 8. Eu zic ca nu conteaza daca sunt si cu fumatori si nefumatori numai sa aibe bunul simt patronii sa organizeze in asa fel localul sa nu se „amestece” ! Stiti restaurante dastea cu specialitate peste si fructe de mare gen cel de pe Victorieri Restaurant Istria , unul foarte bun de asemenea! Un feedback?

  RăspundeRăspunde
 9. Eu sunt din Cluj deci n-am cum sa-ti zic ceva de restaurant respectiv :)

  RăspundeRăspunde
 10. Cafenea Lounge de nefumatori la CLuj este Ragaz ( http://www.ragaz.ro )

  RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.