De neinteles

Logica maşinii de spălat în bucătărie

Poate să-mi explice şi mie cineva care e logica amplasării maşinii de spălat în bucătărie, că zău dacă o înţeleg? De ce ţi-ai ţine maşina de spălat ÎN BUCĂTĂRIE, lângă frigider, aragaz, oala cu mâncare, pâine? Nu e un pic ciudat? Vii cu hainele murdare în bucătărie pentru a le băga în maşină, când probabil se prepară ceva pe aragaz sau e pusă masa? Nu deranjează aşa un pic mirosul hainelor murdare?

După logica mea, maşina de spălat se ţine în baie, hai să zicem într-un colţişor retras pe hol în caz că baia e foarte mică. Dar nu în bucătărie, unde se prepară mâncarea.

Aţi fi surprinşi câţi au adoptat moda asta cu plasarea maşinii de spălat în spaţiul destinat gospodinelor.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

12 Comments

 • punKreas

  In general, bucataria este mai mare decat baia. Cum masina de spalat trebuie sa fie in apropierea unei surse de apa (baia sau bucataria) + poate in baie sau pe hol nu e loc, se poate si in bucatarie.

  PS: Scoate-ma de la moderare

  RăspundeRăspunde
 • Vasile Manu

  Tot intri in moderare, nu stiu de ce… probabil cineva te-a marcat ca spam pe vreun blog. Daca nu iti apare comentariul pe loc, va aparea in scurt timp :)

  Da, stiu ca are nevoie de o sursa de apa, dar mi se pare ilogic ca tocmai in bucatarie sa stea masina de spalat. Am vazut apartamente in care sta pe hol, undeva in apropierea baii, dar am vazut si case cu o baie foarte spatioasa in care masina de spalat statea in bucatarie. WTF!

  RăspundeRăspunde
 • Emi

  bine, chestia cu maşina de spălat haine în bucătărie se poartă mai mult la noi, la bloc din cauza rahaturilor de apartamente construite de tătuca Ceaşcă. În ţările civilizate maşina de spălat haine stă in baie sau, de cele mai multe ori are un spaţi special destinat – debaraua – unde există şi uscător şi călcător etc.

  RăspundeRăspunde
 • Vasile Manu

  Nu am zis ca miros de-ti cade nasul, ci la faptul ca e cam urata ideea asta de a aduce haine murdare in bucatarie, si un pic scarbos.

  RăspundeRăspunde
 • Andrei

  Mașina de spălat nu se mai ține în baie . din cauza umezelii. Majoritatea mașinilor de spălat , din ultimii 10 ani, au un modul electronic căruia nu îi prea place apa.

  RăspundeRăspunde
 • Ione Ella

  @ Emi
  Nu stiu cum e in alte tari, dar in Irlanda, UK, Spania si Italia masina de spalat este integrata in mobila din bucatarie. In Irlanda locuiesc de 3 ani(deci pot confirma), in celelalte 3 tari stiu de la colegele de munca din tarile respective. La inceput am fost si eu putin contrariata, dar se pare ca e destul de comun in „tarile civilizate”, cum le numesti tu. Si nu, nu e vorba de dimensiunea bailor, acestea fiind destul de mari(nu stiu dimensiunea exacta a bailor, dar ca sa va faceti o idee e un apartament de 102 m.p. cu 2 dormitoare si doua bai). Cred ca e vorba de apropierea de sursa de apa, cum a zis si PunKreas si de estetica (fiind mascata practic in mobila din bucatarie):-)

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.