Însemnări

Mă gândesc la o vacanţă în Turcia

Anul ăsta mi-am propus obligatoriu un concediu în străinătate, dar încă nu m-am hotărât asupra destinaţiei finale. M-aş gândi la Austria, Anglia, Grecia sau Croaţia, însă nu exclud dintre preferinţe nici Turcia. I-am vizitat de două ori pe turcaleţi în urmă cu câţiva ani, pe vremea când aveai nevoie de paşaport ca să treci graniţele Europei şi mi-a plăcut tare, tare mult la ei, au ce arăta, zonele sunt superbe, mai ales cele cu ieşire la mare, plaje de lux, apa mării de-un albastru pur, fără jeguri şi alge pentru că sunt întreţinute şi curăţate zilnic. Eu sunt mort după mare, litoral şi soare, muntele nu mă atrage atât de tare precum mă atrage marea. Dacă cauţi linişte şi odihnă, Kusadasi sau Marmaris e tot ceea ce ai nevoie când cauţi vacante Turcia. Zone liniştite, departe de agitaţie şi cu peisaje splendide desprinse din poveştile cu Șeherezada.

După ce am studiat o serie de oferte Turcia 2014, pot să concluzionez că au scăzut mult preţurile faţă de anul trecut. Părerea mea, cu un 500 de euro cred că îţi poţi face un concediu frumos în Turcia, ca boierii la un all inclusive de vis.

Dar cel mai mare vis al meu în materie de vacanţe exotice e Dubrovnik, Croaţia. Să fiu putred de bogat şi să am atâţia bani încât să mă doară-n pălărie de viaţă, acolo mi-aş trăi bătrâneţile. De fapt, ce zic io bătrâneţi, acolo m-aş însura, mi-aş face o familie şi mi-aş creşte pruncii. Deci zona aia e de-a dreptul mirifică şi mi-e greu să descriu în cuvinte ceea ce simt când mă gândesc la ea. De fiecare dată când sunt trist, abătut şi cu moralul la pământ, mă uit pe Youtube la câte un filmuleţ din Dubrovnik şi mi-a crescut instant moralul.

Cand vezi asemenea imagini ca cea de mai jos, cum sa nu-ti doresti sa-ti petreci bătrâneţile intr-un asemenea loc?!

dubrovnik croatia
Dubrovnik, Croatia

Hai că am visat frumos, să ne întoarcem la muncă, fiindcă, din nefericire, concediile astea nu se plătesc singure, iar orice vis costă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.