Pentru mine personal, airsoft-ul a însemnat multă vreme un paintball cu bile și fără vopsea, nu știam ce înseamnă prea bine, nu cunoșteam fenomenul și nu eram la curent cu ce se mănâncă treaba asta. Nu am jucat niciodată paintball și nici airsoft, din simplul fapt pentru că am ținut la pielea mea și nu am vrut să rămân cu urme pe corp de la împușcături, dar am aflat de fapt că jocul de airsoft are o regulă strică foarte importantă: nu ai voie să tragi în om de aproape, doar de la depărtare, și nu ai voie să tragi după cap, ceea ce dă jocului așa un plus siguranță oarecum. Eu, atunci când mă simt prost și nu cunosc ceva prefer să îi întreb pe cei care se pricep, așa și in cazul de fata. Experienta de viata la cei 28 de ani pe care i-am acumulat m-a invatat ca atunci cand nu stii ceva sa te interesezi si documentezi.

Am câțiva prieteni și cunoscuți care sunt mari împătimiți ai airsoft-ului, au investit sume importante în echipamente și accesorii și își dedică timpul liber acestui joc, așa că i-am întrebat pe ei cum stă treaba legat de ceea ce mă temeam eu cel mai mult la airsoft: loviturile și vânătăile, iar răspunsul lor a fost următorul, dacă ești îmbrăcat bine și porți echipamentul potrivit nu ai nicio treabă și poți juca liniștit fără să te îngrijorezi că vei ajunge acasă vânăt. După ce am aflat treaba asta m-am cam liniștit și aproape că m-aș băga și eu.

Airsoft-ul ca și activitate outdoor te ajută să îți dezvolți spiritul în echipă și este un joc ideal pentru grupuri de prieteni si teambuilding-uri cu firma la care lucrezi. E un joc cu strategii, cu tactici, cu scheme si care te face sa iti pui serios mintea la contributie pentru a crea cea mai tare strategie cu care sa iti invingi adversarul.

E foarte fain să joci, dar din câte am auzit de pe la cei care presteaza aceasta activitate ai de investit în el sume destul de maricele în echipamente, accesorii, arme airsoft, pistoale airsoft, haine de camuflaj, iar toate acestea nu sunt tocmai ieftine, insa ca norocul că au apărut în ultima perioadă multe magazine online de unde îți poți crea un arsenal intreg de airsoft cu care să intri în lupta. Majoritatea distribuitorilor vin cu fel de fel de oferte și promoții care mai de care mai atractive și avantajoase.

Au încercat câțiva să mă combine să merg la airsoft, însă cum eu sunt mai pacifist de felul și îmi plac shooterele doar pe calculator, am refuzat de fiecare dată, dar acum dacă stau bine să mă gândesc mai că aș face o încercare și m-aș băga la un pac-pac din acesta modern, căci știți cum e, încercarea moarte n-are.

Un comentariu la „Mă tentează să încerc aventura airsoft pentru prima dată”
  1. Diferenta dintre calculator si pe viu e mare. Pe pc esti tintit locului de ti se lipeste scaunul de fund, in schimb, cu jocul amintit de tine faci miscare. Cred ca merita investitia in echipamente. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.