Dacă sunteți printre cei care ați revăzut și anul acesta eternul film Singur Acasă, cu care PRO TV face în continuare audiențe colosale în fiecare an, atunci trebuie să vedeți primul episod dintr-o serie de parodii care îl are în centrul atenției pe Macaulay Culkin. Acesta joacă rolul lui Kevin McCallister, știți puștiul de 8 ani care a făcut senzație în Singur Acasă, ajuns acum adult în toată firea.

DRYVRS Ep. 1 Just Me In The House By Myself starring Macaulay Culkin

Kevin lucrează ca şofer pentru serviciul DRYVRS, o companie asemănătoare cu UBER, iar în primul episod al seriei, Kevin preia comanda comediantului Jack Dishel, în ciuda faptului că este incapabil să şofeze, suferind de stres post-traumatic. „Am fost nevoit să-mi apăr casa de doi hoţi psihopaţi. Eram doar un copil. Încă mai am coşmaruri cu acel tip ciudat şi chel care mă urmăreşte”, a fost una dintre replicile actorului.

Primul episod a fost lansat ieri, pe 17 decembrie, și a strâns deja peste 6 milioane de vizualizări.

Seria este creată de comediantul și actorul Jack Disher, al cărui canal pe Youtube poate fi văzut aici.

Un comentariu la „Vă era dor de Macaulay Culkin?”
  1. De curiozitate voi urmari un episod pentru ca mi-a placut foarte tare Singur acasa si Pierdut in New York. Ma uit la ele de fiecare data cand le da pe ProTV de sarbatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.