Online & Tech

Vă era dor de Macaulay Culkin?

Dacă sunteți printre cei care ați revăzut și anul acesta eternul film Singur Acasă, cu care PRO TV face în continuare audiențe colosale în fiecare an, atunci trebuie să vedeți primul episod dintr-o serie de parodii care îl are în centrul atenției pe Macaulay Culkin. Acesta joacă rolul lui Kevin McCallister, știți puștiul de 8 ani care a făcut senzație în Singur Acasă, ajuns acum adult în toată firea.

DRYVRS Ep. 1 Just Me In The House By Myself starring Macaulay Culkin

Kevin lucrează ca şofer pentru serviciul DRYVRS, o companie asemănătoare cu UBER, iar în primul episod al seriei, Kevin preia comanda comediantului Jack Dishel, în ciuda faptului că este incapabil să şofeze, suferind de stres post-traumatic. „Am fost nevoit să-mi apăr casa de doi hoţi psihopaţi. Eram doar un copil. Încă mai am coşmaruri cu acel tip ciudat şi chel care mă urmăreşte”, a fost una dintre replicile actorului.

Primul episod a fost lansat ieri, pe 17 decembrie, și a strâns deja peste 6 milioane de vizualizări.

Seria este creată de comediantul și actorul Jack Disher, al cărui canal pe Youtube poate fi văzut aici.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

One Comment

  • Iulian Arvat

    De curiozitate voi urmari un episod pentru ca mi-a placut foarte tare Singur acasa si Pierdut in New York. Ma uit la ele de fiecare data cand le da pe ProTV de sarbatori.

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.