Timpul liber este limitat la mulți dintre noi, suntem într-o goană continuă după bani și ne mai rămâne foarte puțin timp pentru noi și pentru relaxarea noastră. Dacă unii preferă să își petreacă timpul liber pe care îl au afară, cu prietenii, ieșind la un suc în oraș, la o plimbare cu bicicletele, la un fotbal sau la un film, pentru alții definiția relaxării este să se uite la un film sau un serial sau să se joace pe calculator câteva ore.

Fenomenul jocurilor online și a gaming-ului a crescut foarte mult în ultimii ani, ajungând la milioane de jucători, amatori sau profesioniști, iar tehnologia a evoluat enorm în ultimii, laptopurile și calculatoarele ajungând să valoreze zeci de milioane de lei și să fie dotate cu funcții moderne la care până acum 10 ani doar visam. În fiecare an apar noi și noi jocuri de strategie, de acțiune, cu mașini sau shootere, extrem de realist realizate și fiecare oferind o veritabilă experiență cinematografică. Trăim în epoca boom-ului tehnologic și ne aflăm în secolul 21, supranumit și secolul vitezei, iar gadgeturile de ultimă generație ne acaparează toată viața, iar dacă putem spune asta, tehnologia modernă a ajuns să guverneze practic lumea.

Deși e plin de jocuri moderne, noi, de strategie, de acțiune sau cu mașini, jocuri foarte realiste și cu o grafică de excepție, există și oameni care încă preferă clasicele jocuri online flash de browser, jucate foarte mult de studenți la facultate, de elevi la orele de informatică și în general de cei care lucrează la un birou. Iar cele mai jucate rămân clasicele jocuri ca la aparate de pacanele sau poker ca la aparate, dar mulți preferă și jocurile logice, de strategie sau cu mașini. Cine s-ar fi așteptat ca în anul de grație 2015, jocurile online flash să rămână la modă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.