Din ciclul: Retardati in trafic!

Pe drumul catre Predeal o coada kilometrica, cativa manelisti inconstienti, aflati la volanul unei masini, au avut o idee stralucita, dar pur romaneasca sa o ia pe contrasens si sa evite statul la coada. Ce s-au gandit ei, cu mintea lor de manelisti, wow ce tari suntem noi ca sfidam legile circulatiei, da hai sa si filmam sa vada o tara intreaga ce tari cretini am fost noi si ce lucru grozav am facut.

Grozavia asta ii aceeasi cu: „uite mama pot sa merg pe bicicleta fara maini…” si daca ma lasi, pot sa conduc masina spre munte fara cap.

De la acte din astea de teribilism si inconstienta pornesc toate accidentele in care sunt implicati tineri, toti se dau curajosi la volan, ca vezi doamne ce pot ei sa faca. Doar cateva minute iti trebuie sa te bucuri si sa te hlizesti de treburi din astea si numai de cateva secunde ai nevoie ca sa ajungi in sant si a 2-a zi internat in spital.

via

2 comentarii la „Manelisti inconstienti, la volan”
  1. După cum spuneam şi pe alte bloguri. Asta vrea publicul, asta se oferă. Se vrea caterincă (lumea râde şi se simte bine) asta se oferă. Nu ştiu dacă ăia din film sunt idioţi sau se fac. Damn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.