Sport pe pâine

Mare consumator de sport, cititor fidel de stiridesport.ro!

De curând s-a lansat o nouă publicaţie  de sport care nu-l promovează pe Becali şi nu exagerează cu ştirile cu şi despre Steaua – ştiridesport.ro – un nou site care îşi face loc în minunata lume a presei sportive, atât de săracă în conţinut de calitate.

Cu o echipă de oameni dedicaţi şi pasionaţi de fenomentul sportiv în spate, Ştiri de sport încearcă să se lupte cu marile publicaţii autohtone în domeniu. Uşor nu le va fi, dar cu multă muncă, trudă, articole de calitate şi un plan de marketing riguros vor reuşi să devină un punct important de reper în mass-media. Eu ştiu ce înseamnă să gestionezi un proiect de sport, ştiu cât de greu e să te identifici pe o piaţă de sport online destul de suprasaturată, nopţi nedormite, frustrări că nu-ţi iese ceva aşa cum vrei tu, nervi, oboseală şi bani investiţi.

Apropo, Sportcaffe.ro va suferi un rebranding important în zilele următoare. Se schimbă tot, domeniu, design şi plan de marketing. Nu mi-a plăcut cum a evoluat şi cum a crescut aşa că am realizat că e nevoie de o schimbare majoră de business, iar ceea ce voi creea va fi poate cel mai important site de opinii şi comentarii sportive din .ro. Va fi ceva mai complex, pe lângă articolele clasice de opinie şi păreri despre evenimentele importante din sport va mai avea câteva facilităţi interesante.

Dar până relansez proiectul meu de suflet, aşa cum îi ziceam bloguleţului de sport, urmăriţi ştiridesport.ro pentru că ei evoluează frumos. Deja sunt pe drumul cel bun, au exclusivităţi, iau parte la evenimentele sportive importante şi transmit în timp real informaţii din sport de interes naţional. Design-ul arată trăznet, e curat, simplu, nu te oboseşte când citeşti. Urmăriţi Ştiri de sport pe facebook şi twitter, care pe unde aveţi cont. Şi, nu uitaţi, puneţi-vă stiridesport.ro în bookmark.

Succes, Dan Olteanu, Rus Daniel, Emil Moldovan, Tibi Fărcaş, Bogdan Creţu, Claudiu Barbu şi restul echipei. Să fie într-un ceas bun!

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.