Luni, 12 martie douămiidoişpe, seara la ora 19, oră la care majoritatea cetăţenilor pot fi găsiţi în vârful patului trăgându-şi sufletul după o zi grea de muncă, va avea loc pe stadionul municipal Cluj Arena prima partidă oficială din acest an pe care mult iubita noastră echipă Universitatea Cluj o va disputa tocmai împotriva formaţiei Steaua Bucureşti, într-o partidă ce contează pentru etapa cu numărul 20 din sezonul competiţional 2011-2012.

După un egal obţinut din greu în Giuleşti, 1-1 cu Rapidul, firesc ar urma o victorie, iar dacă acea victorie e cu Steaua atunci lucrurile sunt perfecte.

Aşa cum v-am obişnuit, am pentru voi două bilete la acest meci, bilete pe care le voi da celui care îmi va răspunde la o întrebare uşoară despre, fireşte, U Cluj. Ce credeaţi, că le primiţi aşa uşor, fără măcar un pic de trudă :))

Cu cine a jucat U Cluj finala Cupei României din 1965, care a fost scorul înregistrat şi cine a marcat golurile pentru echipa noastră? 

Şi o chestie importantă pe care trebuie să o menţionez: posesorii biletului la acest meci vor avea şansa să câştige o croazieră pe Mediterana la bordul unei nave de lux. Veţi afla mai multe detalii despre excursie dacă o veţi câştiga. Ideea e să nu pierdeţi biletul până la pauza meciului când va avea loc extragerea.

Rugăminte: comentaţi vă rog cu o adresă de email validă.

Termen limită: 10 martie 2012

UPDATE: Dintre toţi bloggerii, pe biletele mele v-aţi bătut cei mai mulţi şi de asta ţin să-mi scot pălăria în semn de mulţumire. Nu-mi place să folosesc random.org ca să aleg un câştigător, dar de data asta a trebuit s-o fac că au fost 32 de comentarii, altfel n-aveam cum să decid, iar dacă ar fi după mine v-aş fi dat câte un bilet la toţi, dar nu pot.

Iată ce rezultate au ieşit:

 

Haide „U”! 

32 de comentarii la „Meciul care ne scoate din casă luni seara”
 1. In 1965 Universtitea Cluj-Napoca avea numele Stiinta Cluj, finala cupei s-a jucat cu Dinamo Pitesti, iar Stiinta Cluj invinge cu 2-1 prin golurile lui Canpeanu si Ivansuc. Multumesc!

 2. Dinamo Pitești, scor 2-1, golurile fiind înscrise de: Remus Câmpeanu și Zoltan Ivansuc

 3. U CLUJ A JUCAT CU DINAMO PITESTI FINALA CUPEI ROMANIEI ANUL 1965,SCORUL FINAL 2-1 PTR U CLUJ,IAR GOLURILE MARCATE AU FOST REMUS CAMPEANU SI ZOLTAN IVANSUC!

 4. În istoria de 90 de ani, „şepcile roşii” au atins apogeul în 1965, cînd au cucerit Cupa României, singurul trofeu major de pînă acum din visteria clubului clujean.
  Remus Cîmpeanu avea să deschidă scorul pentru „şepcile roşii” în minutul 11 cu un trasor de la 30 de metri. Zoli Ivansuc majora avantajul în minutul 55, gol care avea să fie decisiv pentru cîştigarea Cupei României. În cele din urmă s-a terminat 2-1 şi ultimul fluier al finalei a declanşat isteria în rîndul fanilor clujeni.
  Forta Universitatea Cluj!

 5. Stiinta Cluj-Dinamo Pitesti2-1,golurile noastre marcate de Remus munteanu si Zoltan Ivansuc!

 6. Stiinta Cluj-Dinamo Pitesti 2-1,iar golurile noastre marcate de Remus Campeanu si Zoltan Ivansuc!

 7. In 1965 Universtitea Cluj-Napoca se numea Stiinta Cluj, finala cupei s-a jucat cu Dinamo Pitesti, iar Stiinta Cluj invingea cu 2-1 prin golurile lui Canpeanu si Ivansuc.

 8. In 1965 Universtitea Cluj-Napoca avea numele Stiinta Cluj, finala cupei s-a jucat cu Dinamo Pitesti, iar Stiinta Cluj invinge cu 2-1 prin golurile lui Canpeanu si Ivansuc. Multumesc!

 9. „U”Cluj – Dinamo Pitesti scorul 2-1

  Marcatorii au fost Campeanu si Ivansuc

 10. Dinamo Pitesti, am castigat 2-1 si au marcat Remus Campeanu si Zoltan Ivansuc

 11. Salut Cupa din 1965 catigata de echipa noastra pe atunci CSU Cluj a fost catigata datorita golurilor lui Remus Campenau si Zoltan Ivansuc care a avut si o bara studentii au condus cu doi la zero prentu Dinamo Pitesti a inscris Turcan si sa terminat 2-1 la pitesti juca marele Dobrin iar la Universitatea Adam golgeterul campionatului din acel an cu 18 goluri .
  Ca o paranteza vreau doar sa amintesc declaratia lui Iuliu Hatieganu,cand sa infiintat”U”: „Scopul nostru nu este acela de a crea campioni, ci oameni sanatosi. Nu record, ci armonie, nu ura, ci camaraderie; nu victorie personala, ci victoria natiunii; nu specula, ci jertfa”ce vorbe frumoase ar fi tare sa apara aceste cuvinte intre cele doua inele a stadionului si versurile imnului vechi primul imn al unei echipe de fotbal romanesti sau pe culoarele noului stadion,pe caile de acces si poze cu fostii mari jucatori ai UNIVERSITATII Simbolul orasului nostru ar fi frumos sa se infiinteze si un muzeu pe viitor . salutarisi binenteles HAIDE „U”

 12. In 1965 Sepcile rosii au atins apogeul invingand cu scorul de 2-1 in finala Cupei Romaniei pe Dinamo Pitesti prin golurile marcate de Remus Cîmpeanu si Ivansuc.

 13. Stiinta Cluj („U” Cluj) – Dinamo Pitesti, scor 2-1, golurile au fost marcate de Remus Munteanu si Zoltan Ivansuc.

 14. U CLUJ a jucat Finala Cupei Romaniei din 1965 cu echipa Dinamo Pitesti, scorul inregistrat a fost 2-1. Marcatori: Campeanu ; Ivansuc

  HAIDE U!

 15. U CLUJ a jucat Finala Cupei Romaniei din 1965 cu echipa Dinamo Pitesti, scorul inregistrat a fost 2-1. Marcatori: Campeanu ; Ivansuc

 16. „U” Cluj (Stiinta Cluj) – Fc Arges (Dinamo Pitesti), 2-1, goluri: Campeanu, Ivansuc. :)

 17. Stiinta Cluj – Dinamo Pitesti 2-1 scor final, golurile noastre au fost inscrise de Campeanu si Ivansuc.

 18. U Cluj 2 – 1 Dinamo Pitesti, golurile au fost marcate de Campeanu si Ivansuc

 19. Stiinta Cluj – Dinamo Pitesti 2-1 , goluri marcate de Remus Campeanu si Zoli Ivansuc pentru Cluj

 20. Scor 2-1 pentru Universitatea, golurile fiind înscrise de Remus Câmpeanu si Zoltan Ivansuc.

  Sper sa castig si eu ceva de data asta, vinul nu a mai ajuns la mine! :(

 21. 2-1 pentru U (STIINTA CLUJ),golurile clujenilor au fost marcate de REMUS CAMPEANU SI ZOLTAN IVANSUC.

 22. In 1965 Universtitea Cluj-Napoca se numea Stiinta Cluj, iar finala cupei Romaniei s-a disputat impotriva la Dinamo Pitesti, iar Stiinta Cluj invingea cu 2-1 prin golurile lui Remus Campeanu si Zoltan Ivansuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.