Media

Mesaj pentru Catalin Maruta

andreea tonciuToata lumea stie ca Andreea Tonciu nu e prea mobilata la mansarda si nu prea sta bine la capitolul inteligenta, dar hai sa nu mai profitam de prostia-i si sa facem audienta pe spatele ei. Se aude acolo in spate, bai Maruta? Merge o data, hai de doua ori sa ne radem cat de proasta e (sau face pe proasta, inca nu mi-e clar daca fata asta face pe proasta in fata camerelor sau asa e si in realitate?), dar de la a treia oara parca nu mai e amuzant si dupa un timp incepe sa ti se faca mila.

Prima data am inteles, cu limba romana nu prea le are, dar cand afli ca nici cu biologia nu e prea prietena (si vorbim de notiuni elementare din biologie pe care orice biped cu minimum de cultura generala ar trebuie sa le cunoasca, nu chestii complicate), e cazul sa ne oprim sa profitam de prostia acestei chivute de capitala.

N-o intreaba nimeni pe Tonciu ce marci de toale cunoaste, cum arata colectia toamna-iarna, care sunt ultimele tendinte in moda, ce se mai poarta, ce magazine practica mega-reduceri, care sunt ultimele hituri in FM-ul romanesc si asa mai departe. Sa-i punem intrebari si din domeniile in care exceleaza, nu doar din alea in care stim sigur ca va  claca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.