Media

Mesaj pentru Catalin Maruta

andreea tonciuToata lumea stie ca Andreea Tonciu nu e prea mobilata la mansarda si nu prea sta bine la capitolul inteligenta, dar hai sa nu mai profitam de prostia-i si sa facem audienta pe spatele ei. Se aude acolo in spate, bai Maruta? Merge o data, hai de doua ori sa ne radem cat de proasta e (sau face pe proasta, inca nu mi-e clar daca fata asta face pe proasta in fata camerelor sau asa e si in realitate?), dar de la a treia oara parca nu mai e amuzant si dupa un timp incepe sa ti se faca mila.

Prima data am inteles, cu limba romana nu prea le are, dar cand afli ca nici cu biologia nu e prea prietena (si vorbim de notiuni elementare din biologie pe care orice biped cu minimum de cultura generala ar trebuie sa le cunoasca, nu chestii complicate), e cazul sa ne oprim sa profitam de prostia acestei chivute de capitala.

N-o intreaba nimeni pe Tonciu ce marci de toale cunoaste, cum arata colectia toamna-iarna, care sunt ultimele tendinte in moda, ce se mai poarta, ce magazine practica mega-reduceri, care sunt ultimele hituri in FM-ul romanesc si asa mai departe. Sa-i punem intrebari si din domeniile in care exceleaza, nu doar din alea in care stim sigur ca va  claca.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.