Sport pe pâine

Micile plăceri ale vieţii de microbist

Doamne ce an 2012 am avut din punct de vedere fotbalistic. Borussia Dortmund a făcut eventul în Budesliga – cupa şi campionatul. Real Madrid a câştigat bătălia cu Barcelona în La Liga, iar Chelsea a câştigat trofeul suprem Champions League la capătul unui meci decis de loteria loviturilor de departajare, după 4-3 cu Bayern Munchen. Toate trei sunt echipe pe care le simpatizez încă din fragedă pruncie, deci vă daţi seama cu câtă bucurie în suflet am primit aceste performanţe şi cu câtă nerăbdare aştept ediţia următoare de Champions League, unde toate trei vor  fi angrenate în grupele competiţiei.

Fac o promisiune publică: dacă sorţii o vor aduce pe Borussia Dortmund în România, indiferent pe ce stadion, voi merge la meci! Chiar şi dacă va juca cu CFR,  voi face pe dracu în patru, îmi voi călca pe orgoliu şi voi urca dealul în Gruia să-i văd pe băieţii lui Jurgen Klopp. Asta aşa, ca să vedeţi ce înseamnă când eşti suporter adevărat şi ce sacrificii ai de făcut.  Am ţinut să precizez asta în scris ca nu cumva să uit :D

De asemenea, trei mari oraşe am în plan să vizitez în următorii doi ani: Dortmund, Londra şi Madrid. Care e motivul pentru acest plan îndrăzneţ pe care îl am? Fotbalul, fireşte. Planul e să vizitez aceste oraşe atunci când se joacă meciuri de campionat şi să inspir aerul tare al fotbalului adevărat direct de pe stadionul lor, că de fotbalul mioritic prăfuit şi murdar  sunt sătul până peste cap.

 

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.