Carul cu nervi

Mie mi-ar fi ruşine să fiu membru sau simpatizant PSD

Unul dintre cele mai mizerabile partide din România, PSD, reuşeşte pe zi ce trece să se afunde tot mai mult în ridicol, fără vreo şansă de a mai ieşi de acolo vreodată. În fiecare zi avem sute de mărturii şi exemple ale penibilului şi ridicolului care guvernează cel mai mare partid din România. Oameni penibili, manipulaţi, fără creier şi fără o urmă de logică sau inteligenţă, nişte oi incapabile să judece singuri şi care au nevoie să fie dirijate de cineva.

 

Ridicolul a ajuns la cel mai înalt nivel al partidului, gafele premierului Viorica Dăncilă fiind dovada clară că nu-ţi trebuie prea multă inteligenţă şi şcoală ca să ajungi şef al Executivului – o femeie care a ridicat obedienţa faţă de liderul absolut al partidului la rang de artă.

 

Fotografia de mai jos surprinde exact chintesenţa întregului partid şi e dovada clară că PSD-ul e format din nişte oi fără minte, iar dacă mai existau oameni care se îndoiau de acest lucru până acum iată acum lucrurile au devenit şi mai clare.

 

Dacă ai nevoie de instrucţiuni ca pentru proşti ca să te strângi într-un loc şi să protestezi pentru o idee înseamnă că eşti efectiv redus mintal şi îţi meriţi soarta.

 

Voi vă daţi seama cam ce target are această directivă ceauşistă a partidului roşu dacă au scris la ora 20:00 în paranteză (opt seara)? Despre asta-i vorba.

 

Ceauşescu ar fi invidios pentru o aşa organizare.

 

 

Nu ştiu vouă, dar mie unul mi-ar fi jenă să fiu simpatizant PSD, darămite să mă laud că aş fi membru. Poate că am eu alte valori morale care nu se pupă cu cele ale partidului, dar nu aş putea simpatiza niciodată o asemenea formaţiune politică. Efectiv m-ar cuprinde ruşinea să ies pe stradă şi să zic că am carnet de partid la PSD, dar se pare că unii oameni chiar nu ştiu ce înseamnă ruşine şi ridicol.

 

Ştiţi ce e mai trist? Că simpatizanţilor şi membrilor acestui partid li se pare perfect normal tot ceea ce se întâmplă, ca să fie conduşi de un condamnat la închisoare şi nu văd absolut nimic în neregulă la gafele impardonabile de exprimare ale Vioricăi. Plus că nu au nicio problemă cu faptul că nu a fost inaugurat niciun kilometru de autostradă în România de când au preluat ei puterea, niciun spital regional de urgenţă nu a fost finalizat, iar salariile şi pensiile sunt mult prea mici comparativ cu nivelul de trai şi preţurile prea mari. Simpatizanţii acestui partid chiar nu sunt capabili să vadă nicio legătură între plecatul în masă din România al conaţionalilor lor spre un trai mai bun şi faptul că PSD-ul se află la guvernare.

 

Întotdeauna m-am întrebat, în tot partidul acela mare, chiar nu mai există oameni raţionali şi inteligenţi care să iasă în faţă?

 

Un bonus video cu prostia în formă pură

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.