streetfsn by Nam

Nu sunt genul de om care să își ghideze viața după modă, nu mi-a plăcut să mă îmbrac și să port ceva doar pentru că așa a decis un guru al fashionului.

Aud tot mai des replica devenită clasică „asta e moda, asta se poartă”, care ddefinește stilurile vestimentare. Nu contează că poate nu mă simt bine sau confortabil în hainele respective, ori poate nu îmi place culoarea, dacă asta e moda trebuie să purtăm acel obiect vestimentar. Fuck off. Nu o voi face niciodată, nu mă voi lua după turmă și nu o să mă îmbrac după cum dictează dumnezeii fashionului. Ziceți-mi demodat, de modă veche, mă doare-n cot, moda mi-o fac singur și doar eu decid ce port, în funcție de cât de confortabil mă simt.

Și pentru că tot suntem la capitolul vestimentar, există un trend pe care nu îl înțeleg și care aparent face vâlvă printre tineri, gagici în special, și anume, purtatul nădragilor rupți. Serios, de ce e atât de interesant să umbli pe stradă cu niște haine rupte, ca ultimul om? Mai ales pentru o fată care cred că se respectă? S-au terminat hainele normale, e criză de blugi netăiați, care e faza? Acest lucru trebuie să recunosc că mă depășește total. E peste puterea mea de înțelegere de ce unii preferă să defileze prin societate cu nădragii rupți. Dar cine sunt eu să judec.

Nu, nu am nimic cu preferințele aparent ciudate ale unora, e doar o constatare.

Sunteți liberi să umblați cum vreți și cum vă place, în fond și la urma urmei, fiecare e stăpân pe corpul lui și face ce vrea cu el, dar eu sunt genul de om care poartă haine normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.