Însemnări

Mulţumesc, Joe!

Dragă Joe,

Vreau să-ţi mulţumesc pentru plăcerea cu care mi-ai încântat papilele gustative de-a lungul timpului, pentru bucuria care mi-ai oferit-o de fiecare dată când muşcam din tine, pentru clipele frumoase petrecute împreună. Fie că e vorba de fratele tău cu ciocolată, cu vanilie sau cu căpşuni, pentru mine toţi aţi fost cei mai buni.

Relaţia noastră s-a spulberat odată ce într-un frate de-al tău am descoperit o bucată mică de lemn. În momentul când am vrut să muşc din el, mi-a sărit în ochi ceva ciudat, am rupt-o în două şi am zărit o bucăţică de lemn. Habar nu am cum a ajuns acolo, probabil marmota are vreo legătură cu asta, dar nu mă mai interesează şi nu vreau să fac o anchetă pe treaba asta. Îţi spun sincer, prietene Joe, ca de la om la napolitană, că orice legătură dintre noi s-a rupt iar prietenia  noastră s-a sfârşit.

Cu dragă inimă îţi mărturisesc că am ales Bounty.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

3 Comments

 • Alinush

  EU iti sugerez sa faci plangere la protectia consumatorului, nu uita ca status lucreaza pentru tine si vegheaza la binele tau, de altfel probabil a fost o eroare mica faptul ca acel lemn a trecut de multimea de teste impuse, interesant…. ba da ep astia nu ii prinde astia de la sanitari?Ca pe firmele mici le omoara cu amendele…

  RăspundeRăspunde
 • Manu

  Nu prea m-aş lega eu la cap dacă nu mă doare… am destule probleme pe cap nu am nevoie şi de altele.

  Totuşi dacă păţeam ceva grav din cauza aia fi sigur că apelam la OPC

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.