Clujul meu

Ne vedem la Cluj Blues Fest, pe 6-7 noiembrie 2015

Biletele se vând ca pâinea caldă pentru cea de-a doua ediție a Cluj Blues Fest, iar organizatorii au anunțat un line-up format din nume grele ale blues-ului românesc și internațional, blues autentic și pur.

La fel ca și anul trecut, regalul de blues va fi găzduit de Muzeul Etnografic al Transilvaniei de pe strada Memorandumului, în sala Sala Reduta, iar programul este unul diversificat, pe lângă concerte, vor mai fi și workshop-uri, vizionări de documentare din istoria blues-ului și prezentări de instrumente.

Line-up-ul este format din cinci trupe de mare succes din blues-ul românesc și internațional: Vali Sir Blues Răcilă  (România), care va deschide ediția a doua vineri, 6 noiembrie, de la ora 19:30, urmat de Rareș Totu (România) feat. Dean Bowman (SUA) de la ora 21:00.

Seara de sâmbătă, 7 noiembrie, va începe cu recitalul susținut de Ryan Donohue (SUA) și Matyas Pribojsky (Ungaria) de la ora 19:30, urmat de Marius Dobra Band (Austria), de la ora 20:30, iar seara se va încheia cu headliner-ul principal al acestei ediții, A.G. Weinberger (România).

Biletele pot fi cumpărate de la Librăria Bookstory (B-dul Eroilor nr. 6) și la sediul Muzeului Etnografic al Transilvaniei. Și ar trebui să vă grăbiți, locurile sunt limitate și biletele se dau foarte repede. Prețul unui bilet este de 45 lei/seară, 90 lei ambele seri.

Părerea mea e că nu ar trebui să ratați această ocazie unică de a-i vedea pe acești coloși ai blues-ului românesc și internațional pe aceeași scenă la Cluj-Napoca, pentru că nu se știe când veți mai avea această ocazie. În plus, muzica de calitate hrănește sufletul, iar fiecare dintre noi mai avem nevoie din când în când de puțină hrană pentru sufletul nostru obosit.

Ne vedem la Cluj Blues Fest!

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

3 Comments

  • Vicus

    Nu e nimeni „colos” între cei din listă. Sau te-ai referit la faptul că AG are 2 metri înălțime?

    RăspundeRăspunde
  • Vicus

    Rares Totu si AG sunt artisti foarte buni. Dar colosi in blues sunt Stevie Ray Vaughn (mort, nu vine) si Joe Bonamassa. Si inca vreo 124 oameni care nu vin la Cluj.

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.